DUMINICĂ

0

23:00 PRO CINEMA

Trăgător de elită (acţiune, SUA, 2005) Cu: Wesley Snipes, William Hope, Emma Samms, Anthony Warren, Peter Youngblood Hills, Waren Derosa.

Teroriştii ameninţă cu detonarea unei centrale nucleare şi viaţa a milioane de oameni este pusă în pericol. Forţele speciale operative a SUA îl cheamă pe Painter (Wesley Snipes), un trăgător de elită, să distrugă o centrală nucleară înainte că rebelii să ajungă la ea.

20:00 HBO

Lasă-i să vorbească (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Regizat de Steven Soderbergh, filmul spune povestea unei apreciate autoare (Meryl Streep) care pleacă într-o călătorie alături de două vechi prietene (Candice Bergen şi Dianne Wiest) ca să se distreze şi să-şi vindece nişte răni. Nepotul ei (Lucas Hedges) li se alătură şi se îndrăgosteşte de o tânără agentă literară (Gemma Chan).

22:40 CINEMAX

Viaţa invizibilă a lui Euridice (Dramă, Brazilia, 2019) Cu: Carol Duarte, Julia Stockler, Gregório Duvivier, Bárbara Santos, Fernanda Montenegro

Rio de Janeiro, 1950. Euridice (18) şi Guida (20) sunt două surori nedespărţite care locuiesc împreună cu părinţii lor conservatori. Euridice, o pianistă genială, visează să studieze la conservatorul din Viena. Cu toate acestea, Guida este prima care ajunge în Europa, chiar dacă pentru o scurtă perioadă de timp: după ce fuge cu un marinar grec, Guida se întoarce în Rio de Janeiro însărcinată şi singură, fără ca Euridice să afle. Ţinute departe una de alta de o minciună a tatălui, anii trec pe măsură ce surorile merg pe propriile drumuri în oraşul aglomerat, fiecare crezând că sora ei se află de partea cealaltă a lumii.

 

 

 

22.30 ANTENA 1

Transformers: Exterminarea (acţiune, SUA 2014) Cu: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de ingenioşi şi puternici oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul să învăţăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor.

 

Deja ai votat!
se încarcă...