SÂMBĂTĂ

0

20:00 HBO

Curierul traficanţilor (Poliţist, SUA, 2018) Cu: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest

Clint Eastwood îl interpretează pe Earl Stone, un bărbat în vârstă de 80 de ani, care este singur, a ajuns în pragul falimentului şi este pe cale să-şi închidă afacerea când i se oferă o slujbă unde trebuie doar să conducă. Totul pare simplu, dar, fără ca Earl să ştie, tocmai a acceptat să fie curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. El îşi face treabă atât de bine încât este promovat şi trebuie să lucreze alături de un traficant. Dar Earl începe să fie supravegheat de inspectorul anti-drog Colin Bates (Bradley Cooper). Când problemele lui financiare devin un aspect al trecutului, vechile lui greşeli încep să-l urmărească. Oare va avea timp să-şi îndrepte greşelile înainte ca poliţia sau oamenii cartelului să-l prindă?

20:30 PRO CINEMA

Tatăl vitreg (thriller, SUA, 2009) Cu: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley, Amber Heard, Sherry Stringfield

Michael Harding (Penn Badgley), se întoarce de la şcoala militară şi o găseşte pe mama lui Susan (Sela Ward), îndrăgostită, locuind împreună cu David Harris (Dylan Walsh), noul ei iubit. Michael îi suspectează de la început pe David că ar ascunde un secret. Ajutat de Kelly (Amber Heard), de către tatăl lui şi două prietene ale mamei, adolescentul descoperă că David este un psihopat periculos care şi-a ucis în trecut familia.

21:55 CINEMAX

Curiozitate (Dramă, Franţa, 2018) Cu: Noémie Merlant, Niels Schneider, Benjamin Lavernhe, Camélia Jordana, Amira Căsar

Pariş, 1895. Pierre Louÿs este un dandy şi un poet parizian. Pierre şi prietenul lui Henri De Régnier sunt îndrăgostiţi de Marie de Heredia, fiica mentorului lor. În ciuda sentimentelor ei faţă de Pierre, Marie se căsătoreşte cu Henri care are o situaţie financiară mai bună. Pierre, dezamăgit şi rănit, pleacă în Algeria unde o cunoaşte pe Zohra, o tânără fermecătoare cu care are o relaţie tumultoasă şi cu care împărtăşeşte o pasiune pentru fotografia erotică. Un an mai târziu, Marie încă nu-şi iubeşte soţul şi Pierre se întoarce la Paris alături de Zohra. Imediat ce aude vestea, Marie se duce să-l vadă pe Pierre şi să-i spună că s-a păstrat pentru el. Cei doi au o aventură şi astfel începe un joc de-a şoarecele şi pisica plin de dorinţă, gelozie şi fotografie. Ei îşi vor construi viitorul încălcând codurile stabilite, dar cât de departe vor merge?

21:15 ANTENA 1

Câinii zăpezii (acţiune, SUA 2002) Cu: Cuba Gooding Jr, James Coburn, Joanna Bacalso, M. Emmet Walsh

Când dentistul Ted Brooks din Miami află că i-a fost lăsată prin testament o comoară, călătoreşte până în Alaska pentru a intra în posesia “comorii”. Dar aici are parte de o mare dezamăgire: “comoara” sunt de fapt un grup de câini: Diesel, Scooper, Nana, Yodel, Sniff, Mack, Duchess şi Demon car par să nu-l placă pe noul lor stăpân. Înrăutăţind lucrurile, un localnic Thunder Jack, îi pune beţe în roate lui Ted. Vrând să pună mâna pe câini, Jack face tot posibilul pentru a-l trimite pa Ted înapoi la Miami.
Dar pentru că viaţa lui Ted e legatã de cea a câinilor, el jurã sã înveţe sã conducã sania trasã de câini indiferent ce ar însemna asta.

Deja ai votat!
se încarcă...