VINERI

Carmen Electra

00:15 PRO CINEMA

Ritualuri de împerechere (comedie, SUA, 1999) Cu: Carmen Electra, David Hyde Pierce, Mackenzie Astin

Filmul este o comedie extraordinară care prezintă o relaţie de dragoste dintre doi pământeni comentată şi văzută prin ochii unui narator extraterestru care realizează un documentar despre ritualurile de cucerire ale unei femei şi despre comportamentul oamenilor într-un cuplu. Astfel naratorul (David Hyde Pierce) este trimis pe Pământ cu o echipă de filmare pentru a surprinde imagini referitoare la comportamentul speciei umane.

22.45 ANTENA 1

Divergent (acţiune, SUA 2014) Cu: Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James, Ashley Judd, Miles Teller, Ansel Elgort

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor” şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu.

19:25 CINEMAX

O ţară nouă (Dramă, Canada, 2019) Cu: Mirjana Jokovic, Nina Kiri, Daniel Kash, Richard Clarkin, Sarah Deakins

Imigrarea nu este niciodată uşoară. Regizoarea Şanja Zivkovic abordează experienţa imigrantului canadian din perspectiva relaţiei dintre o mamă şi fiica ei. Jasna (Mirjana Jokovic), o arhitectă, şi fiica ei Nina (Nina Kiri) sunt refugiate sârbe care se mută la Toronto ca să aibă o viaţă mai bună. Ele sunt încă traumatizate de ceea ce au văzut în ţara natală, iar sănătatea mintală a Jasnei este fragilă şi este afectată şi de lucrurile servile pe care trebuie să le facă pentru a-şi putea plăti facturile. Nina se confruntă cu propriile provocări încercând să se integreze la liceu. În faţa unor oportunităţi separate, mama şi fiica trebuie să-şi dea seama fiecare cum să-şi îmbunătăţească situaţia în timp ce îşi păstrează intactă relaţia delicată.

22:10 HBO

Regii din Baltimore (Dramă, SUA, 2020) Cu: Jahi Di’Allo Winston, Meek Mill, William Catlett, Teyonah Parris, Donielle T. Hansley Jr.

Mouse (Jahi Di’Allo Winston), în vârstă de 14 ani, îşi doreşte cu disperare să se alăture Găştii de la Miezul Nopţii, un grup infam de motociclişti din Baltimore care fac legea pe străzi. Stro, fratele lui mai mare, a fost cel mai bun motociclist al lor înainte de moartea sa tragică, o moarte care îl consumă pe Mouse la fel de mult că pasiunea pentru motociclete. Mama lui Mouse (Teyonah Parris) şi mentorul său, detectivul Rivers (William Catlett), lucrează din greu ca să-l ajute pe carismaticul adolescent să-şi atingă potenţialul maxim, dar când Blax (Meek Mill), liderul Găştii de la Miezul Nopţii, îl ia pe băiat sub aripa sa, dorinţa de a-şi accelera propria motocicletă îl duce pe Mouse pe un alt drum, departe de cel deja stabilit pentru el.

Deja ai votat!