JOI

0

19:20 CINEMAX

Rămas-bun (Dramă-Comedie, SUA, 2019) Cu: Awkwafina, Tzi Ma, Diana Lin, Shuzhen Zhao, Hong Lu

În această poveste amuzantă bazată pe o minciună adevărată, Billi (Awkwafina), născută în China și crescută în S.U.A., se întoarce fără tragere de inimă în Changchun unde află că deși membrii familiei știu că iubita lor bunică, Nai-Nai, mai are doar câteva săptămâni de viață, toți au hotărât să nu-i spună adevărul bunicii. Ca să o facă fericită, ei se adună sub pretextul unui nunți grăbite, unind astfel membrii familiei împrăștiați peste tot prin lume. Pe măsură ce Billi încearcă să se descurce în fața așteptărilor și regulilor familiei, ea descoperă că are multe motive de sărbătoare: o șansă să redescopere țara pe care a părăsit-o când era mică, personalitatea minunată a bunicii ei și legăturile care devin din ce în ce mai puternice chiar și atunci când lucrurile rămân nespuse.

20:00 HBO

 Nicholas Nickleby (Dramă, SUA, 2002) Cu: Charlie Hunnam, Jamie Bell, Christopher Plummer, Jim Broadbent, Anne Hathaway

După moartea bogatului său tată, Nicholas Nickleby și familia sa călătoresc la Londra pentru a-i cere ajutorul lui Ralph, unchiul lui Nicholas. Ralph îl antipatizează pe nepotul său și îi găsește o slujbă ingrată. Noii săi patroni sunt sadicul domn Squeers și cumplita sa soție, deținătorii unei școli din nordul Angliei. În același timp, Ralph încearcă să se folosească pe Kate, sora lui Nicholas, pentru a-i influența pe potențialii săi investitori. Acest lucru îl forțează pe Nicholas să părăsească școala împreună cu Smike, un orfan fără un picior. În timpul călătoriei lor spre Londra, se întâlnesc cu Vincent Crummles și trupa sa de actori itineranți, apoi se împrietenesc cu secretara inimoasă a lui Ralph și, în cele din urmă, triumfă asupra necazurilor de tot felul.

22.15 ANTENA 1

Baywatch (comedie SUA 2018) Cu: Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario

Scenariul îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar (Johnson), care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg (Efron), pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

22:30 PRO TV

Adâncul albastru (acţiune SUA, 2005) Cu: Jessica Alba, Paul Walker

Into the Blue este un thriller ce se petrece în apele insulelor Bahamas, în care mișună rechini. Patru scafandri descoperă pe fundul oceanului o epavă legendară despre care se spune că ar conține milioane de dolari în aur. Dar în apropierea epavei se află rămășițele unui avion în care se află un transport ilegal eșuat. Prietenii fac un pact pentru a ține secrete ambele descoperiri. Numai că planul lor este deviat când își dau seama că traficanții periculoși se apropie de locul celor două naufragii, pe urmele avionului prăbușit.

 

Deja ai votat!
se încarcă...