MIERCURI

0

19:25 CINEMAX

Un monstru din legende (Horror, Maroc, 2018) Cu: Sofiia Manousha, Younes Bouab, Omar Lotfi, Iván González, Moussa Maaskri

Patru copii se distrează înspăimântându-se unul pe altul și decid să exploreze o casă blestemată, probabil bântuită. Unul dintre ei dispare în circumstanțe misterioase. Cei trei supraviețuitori încearcă să uite, dar Samir reapare după 25 de ani. Ei vor fi nevoiți să se confrunte cu evenimentele terifiante din tinerețea lor și să se lupte cu o creatură născută dintr-o înfricoșătoare legendă marocană.

 

 

22:30 HBO

 Intrusul (Thriller, SUA, 2019) Cu: Michael Ealy, Meagan Good, Dennis Quaid, Joseph Sikora, Alvina August

Când doi tineri căsătoriți (Michael Ealy și Meagan Good) își cumpără casa visurilor în Napa Valley, ei cred că au găsit căminul perfect pentru familia lor. Dar când Charlie (Dennis Quaid), cel care le-a vândut-o, continuă să tot intervină în viețile lor, ei încep să suspecteze că există un motiv ciudat în spatele vânzării rapide.

 

 

22:15 PRO CINEMA

Tipu’ de la cablu (comedie SUA, 1996) Cu: Matthew Broderick, Jim Carrey

Jim Carrey, cel mai în vogă actor de comedie ai ultimilor ani reușește un recital demențial în acest film nebun regizat de excentricul Ben Stiller. Carrey e tipu’ care pune cablul, dar nu o face oricum. Steven M. Kovacs (Matthew Broderick) a simțit acest lucru pe propria-i piele. Carrey este Chip Douglas alias Larry Tate cunoscut și sub numele de Ricky Ricardo supranumit Tipu’ de la cablu care îi va face viața un iad lui Kovacs.

 

 

22:15 PRO TV

Animalul (comedie 2001, SUA) Cu: Rob Schneider

Marvin Mange, va avea în curând forta unui leu, agilitatea unui cimpanzeu si afectiunea unei… capre? Viata lui va deveni o adevãratã grãdinã zoologicã datoritã uni experiment straniu care îl va face sã o ia alãturi cu drumul. Functionar la registratura unei sectii de politie, Marvin viseazã sã ajungã un politist în toatã regula ca tatãl sãu, tot ce trebuie sã facã este sã treacã testul de rezistentã fizicã.

Deja ai votat!
se încarcă...