MARŢI

0

23:25 HBO

Zbor de noapte (Thriller, SUA, 2005) Cu: Rachel McAdams, Cillian Murphy, Brian Cox, Jayma Mays, Jack Scalia

Lisa Reisert (Rachel McAdams) urăște să călătorească cu avionul, dar teroarea ce o așteaptă în zborul de noapte către Miami nu are legătură cu teama sa de zbor. La puțin timp după decolare, bărbatul care stă lângă ea, Jackson (Cillian Murphy), îi dezvăluie adevăratul motiv pentru care se află în avion: este un agent implicat într-un complot pentru a-l ucide pe Ministrul Securității Interne, iar Lisa este cheia către îndeplinirea misiunii lui. Dacă nu cooperează, tatăl Lisei va fi ucis de un asasin care așteaptă un telefon de la Jackson. Captivă într-un avion la mulți kilometri deasupra pământului, Lisa nu are unde să fugă și nici nu poate cere ajutor fără să-și pună tatăl și viața în pericol. Pe măsură ce minutele trec, Lisa știe că rămâne fără timp și încearcă cu disperare să găsească o modalitate prin care să-l oprească pe Jackson.

19:35 CINEMAX

Ascunși (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Derren Nesbitt, Jordan Stephens, April Pearson, Steve Oram, Brendon Burns

Când travestitul veteran Jackie Collins află că mai are doar șase săptămâni de viață, tot ce vrea este să fie pe scenă și să se poarte ca și cum totul este normal. Dar îl așteaptă cea mai plină lună și jumătate din viața lui de vreme ce se împrietenește cu un travestit tânăr și trebuie să rezolve lucrurile cu fiica lui înstrăinată. Un film fermecător care oferă o analiză a modului în care identitatea de gen a fost înțeleasă de-a lungul generaților.

22.30 ANTENA 1

Misiune imposibila: Protocolul Fantoma (acţiune SUA 2011) Cu: Tom Cruise, Paula Patton, Ving Rames, Simon Pegg, Jeremy Renner, Ving Rhames

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat și renegat, împreună cu restul agenției, în momentul în care președintele inițiază „protocolul fantomă”. Lăsat fără resurse și fără acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului și să prevină un alt atac. Dar lucrurile se complică și mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegați, ca și el, ale căror motive, însă, nu-i sînt complet cunoscute.

 

23:00 PRO CINEMA

Asasini cibernetici  (thriller Canada, SUA, Japonia 1995) Cu: Peter Weller, Jennifer Rubin

Anul 2078. Pe o planetă îndepărtată, exploatată minier de oameni, măcinată de un deceniu de razboaie, oamenii de știință au creat arma perfectă: o mașinărie tăioasă, capabilă să se multiplice singură, cunoscută ca Screamers. Construită pentru a îndeplini o singura misiune, aceea de a ucide orice inamic, specia metaliferă a continuat să evolueze fără supravegherea oamenilor, iar acum și-a asumat propria misiune: să pună capăt oricarei forme de viață.

 

Deja ai votat!
se încarcă...