LUNI

0

21:00 CINEMAX

Divizia (Polițist, Brazilia, 2020) Cu: Erom Cordeiro, Silvio Guindane, Natália Lage, Thelmo Fernandes, Marcos Palmeira

În Rio de Janeiro, în 1997, sunt răpiți 11 oameni în fiecare lună. Populația este îngrozită, guvernul și poliția par să nu mai aibă soluții. Autoritățile decid să facă o mișcare riscantă și formează o echipă cu doi dușmani care să lupte împotriva acestei epidemii de infracțiuni: Mendonça, un ofițer incoruptibil cu peste 100 de crime la activ, și Santiago, un polițist corupt cunoscut pentru faptul că obține bani prin șantaj de la infractori. Cei doi preiau conducerea diviziei contra-răpire. O mașinărie coruptă, puternică și mortală se va întoarce împotriva lor.

23:20 HBO

Sub ape (Horror, SUA, 2020) Cu: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Mamoudou Athie, T.J. Miller, John Gallagher Jr.

La 11 mii de metri sub apă, în adâncurile tulburi ale Gropii Marianelor, Norah Price (Kristen Stewart) face parte dintr-un echipaj de cercetători subacvatici. După ce un cutremur distruge integritatea structurală a pereților laboratorului lor care îi separă de presiunea apei sărate, membrii echipajului trebuie să găsească o metodă ca să supraviețuiască. Conduși de căpitanul lor (Vincent Cassel), supraviețuitorii își dau seama că singura lor speranță este să ajungă la un centru învecinat care poate a rămas intact. Dar, în scurt timp, se trezesc într-o luptă pentru viețile lor când descoperă că nu sunt singuri chiar și la adâncime.

22.15 ANTENA 1

Nemuritorii: Razboiul Zeilor (acţiune SUA 2011) Cu: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans, Freida Pinto, Kellan Lutz

Înainte de apariția omului sau a animalelor, nemuritorii, dându-și seama că se pot omorî între ei, au purtat război unii cu alții. Învingătorii s-au numit Zei, în timp ce învinșii au fost numiți Titani și întemnițați sub Muntele Tartar. Arcul lui Epirus, o armă de o putere imensă, s-a pierdut pe Pământ în timpul războiului. În 1228 î.Hr., regele muritor Hyperion (Mickey Rourke) caută Arcul în regiunea Heraklion, deoarece intenționează să elibereze Titanii cu ajutorul lui, deoarece zeii n-au vrut să-i salveze familia de la moarte.

 

16:15 PRO CINEMA

Surplus de bagaje  (comedie SUA 1997) Cu: Alicia Silverstone, Benicio Del Toro

 

Emily T. Hope e o adolescenta care ar face orice pentru a atrage atentia tatalui ei, dar cum toate incercarile ii sunt zadarnice, recurge la o ultima solutie: isi pune la cale propria rapire! Schimbandu-si vocea, isi suna tatal cerandu-i o rascumparare si ii indica apoi locul de unde isi poate recupera fiica iubita. Nu-i mai ramane decat sa se aranjeze frumos cu ajutorul unei benzi adezive, dupa care se vara frumusel in portbagajul BMW-ului sau. Numai ca tocmai pe acest BMW pusese ochii Vincent Roche, un hot de masini care dupa ce da lovitura, se va trezi cu un surplus de bagaje!

 

Deja ai votat!
se încarcă...