MIERCURI

0

20:00 PRIMA TV

Factor de risc (acţiune, S.U.A. 2015) Cu: Connie Nielsen, Nicolas Cage, Peter Fonda

Colin Pryce este un congresman alb care a câştigat alegerile într-un district de oameni de culoare din Louisiana. Când întreaga zona se confruntă cu un enorm dezastru ecologic din cauza deversărilor de petrol, Colin le susţine drepturile celor prejudiciaţi în faţa guvernului american şi a companiei britanice BP, câştigând astfel simpatia generală, numai că apariţia unor imagini compromiţătoare cu soţia unui pescar de culoare îi dă planurile peste cap

15:45 PRO CINEMA

Krull (acţiune, Marea Britanie, 1983) Cu: Ken Marshall, Lysette Anthony, Freddie Jones, Francesca Annis

Un monstru venit dintr-un colţ neştiut al universului împreună cu armata sa atacă planeta Krull. Pentru a-i opri pe invadatori, două naţiuni ostile decid să se unească prin căsătoria prinţesei Lyssa cu prinţul Colwyn.

 

23:10 CINEMAX

Divizia (Poliţist, Brazilia, 2020) Cu: Erom Cordeiro, Silvio Guindane, Natália Lage, Thelmo Fernandes, Marcos Palmeira

În Rio de Janeiro, în 1997, sunt răpiţi 11 oameni în fiecare lună. Populaţia este îngrozită, guvernul şi poliţia par să nu mai aibă soluţii. Autorităţile decid să facă o mişcare riscantă şi formează o echipă cu doi duşmani care să lupte împotriva acestei epidemii de infracţiuni: Mendonça, un ofiţer incoruptibil cu peste 100 de crime la activ, şi Santiago, un poliţist corupt cunoscut pentru faptul că obţine bani prin şantaj de la infractori. Cei doi preiau conducerea diviziei contra-răpire. O maşinărie coruptă, puternică şi mortală se va întoarce împotriva lor.

 

14:05 HBO

Din raiul meu (Dramă, SUA, 2009) Cu: Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Stanley Tucci, Susan Sarandon

Filmul, regizat de Peter Jackson pornind de la un scenariu scris de Jackson, Fran Walsh şi Philippa Boyens, este povestea unei fete de numai 14 ani, Susie Salmon, ucisă cu sălbăticie de un criminal rămas nedescoperit. Acum, fata e prinsă între două lumi – nu e nici în viaţă, dar nici nu a plecat definitiv şi veghează din Raiul ei personal pentru că familia ei să nu mai sufere, încercând să-i ajute pe cei dragi rămaşi în urma ei să-l găsească pe cel care a ucis-o, dar şi să-şi regăsească liniştea pierdută odată cu această tragedie. O distribuţie impresionantă în acest thriller profund emoţionant: Rachel Weisz, Mark Wahlberg, Susan Sarandon, Stanley Tucci, Michael Imperioli şi Saoirse Ronan.

Deja ai votat!
se încarcă...