JOI

20:30 PRO CINEMA

Judecătorul (thriller, SUA, 2014) Cu: Vera Farmiga, Robert Downey Jr., Robert Duvall

Hank Palmer, un avocat de succes care se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Însă odată ajuns aici află că tatăl său, judecător cu greutate (Robert Duvall), este principalul suspect al unei crime controversate.

21:00 CINEMAX

Sărutul care ucide (Thriller, SUA, 1997) Cu: Morgan Freeman, Ashley Judd, Cary Elwes, Alex McArthur, Tony Goldwyn

Alex Cross (Morgan Freeman), un psiholog legist şi detectiv din Washington, D.C, se duce în Durham, Carolina de Nord când nepoata lui Naomi este dată dispărută. El află de la poliţia locală că Naomi face parte dintr-o serie de tinere care au dispărut. La puţin timp după sosirea lui, una dintre fete este găsită moartă şi interna Kate McTiernan (Ashley Judd) este răpită din casa ei. Când se trezeşte din starea ei, Kate îşi dă seama că este una dintre prizonierele unui bărbat mascat care îşi spune Casanova. Ea reuşeşte să scape şi este rănită grav când sare de pe o stâncă în râu. După ce îşi revine, Kate face echipă cu Cross ca să-l găsească pe Casanova. În timp ce investighează, cei doi descoperă că este posibil ca psihopatul să nu lucreze singur.

20:00 HBO

Patriotul (Acţiune, SUA, 2000) Cu: Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs, Chris Cooper

Într-un război dus pentru independenţa americanilor, cea mai grea luptă a unui bărbat are loc în propria sa inimă. Mel Gibson îl interpretează pe Benjamin Martin, un fost soldat rămas văduv, care a renunţat la abilităţile sale incredibile de pe câmpul de luptă în favoarea unei vieţi liniştite, crescându-şi cei şapte copii. În timp ce se confruntă cu dorinţa fiului său, Gabriel (Heath Ledger), de a se înrola în armata rebelă, Benjamin se trezeşte în scurt timp cu războiul în propria sa casă. Când un colonel britanic sadic comite o atrocitate, o dorinţă oarbă de răzbunare îl împinge pe fostul războinic să se alăture cauzei…şi să salveze ce a mai rămas din familia lui.

 

20:00 PRIMA TV

Flăcări pe comori (dramă, România 1987) Cu: Claudiu Bleont, Mircea Albulescu, Remus Margineanu

O încleştare dramatică în lupta pentru îmbogăţire. O galerie impresionantă de personaje: Rodean (Mircea Albulescu), stăpânul minei, fabulos de bogat, cu aura de legenda – are la pantofi placheuri de aur, iar când se întoarce acasă vine cu trei birje: în prima sta el, în a doua jobenul şi în a treia bastonul de aur. Despotic şi diabolic, cu o încredere oarbă în puterea sa, ajunge falit. „Holoangerul” Mârza (Remus Margineanu) – hoţul temerar de aur, cel ce nu se teme de „valva băilor” şi intră în miez de noapte în mină pe galerii necunoscute, profesionist desăvârşit, trezind admiraţia tuturor – căci e cunoscut ca hoţ, dar nedovedit.

Deja ai votat!