LUNI

0

16:15 PRO CINEMA

Novicele (comedie, SUA, 1990) Cu: Matthew Broderick, Marlon Brando, Penelope Ann Miller, Paul Benedict, Maximilian Schell.

O comedie neconvenţională, despre un tânăr care nimereşte într-un mediu mafiot. Clark este student în anul întâi la o şcoală de film din New York şi, după ce este jefuit, îşi urmăreşte hoţul care, culmea ironiei, îi oferă un job.

 

23.30 ANTENA 1

Avionul condamnaţilor (acţiune, SUA, 1997) Cu: Nicholas Cage, John Cusack, John Malkovich, Monica Potter, Ving Rhames, Daniel Trejo, Steve Buscemi

Cameron Poe, erou de război, este condamnat la opt ani de închisoare după ce ucide accidental un bărbat care se luase de nevastă lui. Imediat după ce este închis, Poe află că soţia lui este gravidă, astfel că, primul lucru pe care-l face după eliberare este să se îmbarce în primul avion pentru a se duce să-şi întâlnească fetiţa pe care n-a văzut-o niciodată. Ironia sorţii este că avionul pe care trebuia să-l ia este amânat, aşa că Poe, mânat de nerăbdarea revederii familiei, va lua o cursă specială. Pentru că de-abia ieşise de la răcoare, autorităţile consimt să-l urce la bord într-un avion care urmează să-i transporte pe cei mai periculoşi zece deţinuţi din sistemul penal american la cel mai bine păzit penitenciar construit vreodată în lume.

 

20:00 PRIMA TV

Răzbunare cu stil (comedie/crimă, S.U.A. 2012) Cu: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman
Harry (Collin Firth), un curator de artă, caută să se răzbune pe şeful său, într-o manieră surprinzătoare: va încerca să îl convingă să cumpere un tablou fals de Monet. Are însă nevoie de ajutorul unei femei frumoase, dispusă să fie momeala. Nicole (Cameron Diaz) pare să fie candidata perfectă, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel încât planul său este pus în pericol.

 

 

17:40 CINEMAX

Cleo (Dramă, Belgia, 2019) Cu: Anna Franziska Jaeger, Roy Aernouts, Natali Broods, Yolande Moreau, Martha Canga Antonio

La 6 luni după ce supravieţuieşte unui accident de maşină care i-a ucis părinţii, Cleo începe să-şi revină. Fata în vârstă de 17 ani, care acum locuieşte cu bunica ei şi cu fratele în vârstă de 7 ani, este pregătită să se întoarcă în clubul ei preferat ca să bea şi să danseze alături de prieteni. Pentru prima dată, ea pare că a găsit o scăpare de durerea ei. Atunci când Leos, un singuratic misterios, o salvează de o bătaie în bar, Cleo nu-i spune nimic despre părinţii ei. Deşi Leos este cu 10 ani mai mare decât Cleo, cei doi devin prieteni şi Cleo speră că relaţia va deveni una romantică. Dar Leos se confruntă cu propriul trecut tulburat. Filmul este o prezentare captivantă a durerii şi vinovăţiei, totul fiind accentuat de puternicele melodii ale compozitorului rus Rachmaninoff.

 

Deja ai votat!
se încarcă...