MARŢI

0
Jason Statham

20:30 PRO TV

În siguranţă (acţiune, SUA, 2012) Cu: Jason Statham, Catherine Chan, Robert John Burke

Luke (Jason Statham), fost luptător şi expert în arte marţiale, simte că nu mai are pentru ce trăi după ce mafia rusească îi ucide toată familia.

16:00 PRO CINEMA

Aş face orice (comedie, SUA, 1994) Cu: Nick Nolte, Albert Brooks, Julie Kavner, Joely Richardson, Tracey Ullman, Whittni Wright

Matt Hobbs este un actor talentat, dar abia reuşeşte să supravieţuiască făcându-şi meseria. Colac peste pupăză, din cauză că fosta sa soţie ajunge în închisoare în urma unui scandal, Matt se trezeşte că trebuie să aibă grijă şi de fiica lui, în vârstă de şase ani, pe care n-a mai văzut-o de trei ani.

20:00 PRIMA TV

Misiune de salvare (acţiune, S.U.A 2021) Cu: Gary Dourdan, Seridan Swan, Andy Garcia

Când dragostea vieţii sale este răpită şi reţinută pentru răscumpărare de terorişti, un erou de război, Brad Paxton aleargă contra cronometru pentru a o salva într-o operaţie îndrăzneaţă şi mortală care îl pune în faţa celor mai puternice şi umbre forţe.

19:15 CINEMAX

Fraţii mei (Dramă, Franţa, 2018) Cu: David Arribe, Thomas Guerry, Sacha Guerry, Guillemine Boulte, Sophie Davout

Eddy şi Rocco sunt fraţi. Momentul lor de glorie în lumea indie rock a fost la finalul anilor 1990. Zece ani mai târziu, ei locuiesc pe o insulă şi conduc orchestra locală. Într-o seară, Lolă, sora lor, revine în vieţile lor. Ea îl cunoaşte pe fiul lui Rocco, Simon, care va împlini 13 ani în curând. Povestea lor comună este plină de suferinţă, inimi frânte, trupuri rănite şi incapacitatea de a comunica. Dar puterea familiei va aduce bucuria înapoi în vieţile lor.

Deja ai votat!
se încarcă...