JOI

0

22:15 PRO CINEMA

Furie oarbă (acţiune, SUA, 1989) Cu: Rutger Hauer, Terry O’Quinn, Brandon Call

Nick Parker (Rutger Hauer) este un veteran al războiului din Vietnam care şi-a pierdut vederea în urma unui bombardament. Găsit de membrii unui trib local, Nick învaţă de la aceştia cum să mânuiască sabia şi în scurt timp devine expert în artele marţiale.

20:30 PRO TV

Assassin’s Creed: Codul Asasinului (acţiune, 2016, SUA, Marea Britanie) Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons

Cal Lynch are ocazia să-şi exploreze propriile amintiri şi se întoarce în timp, în Spania secolului al XV-lea. Astfel, începe să dobândească calităţile fizice şi intelectuale care îl ajută să distrugă organizaţia Cavalerilor Templieri din prezent.

19:25 CINEMAX

4X4 (Thriller, Argentina, 2019) Cu: Peter Lanzani, Dady Brieva, Luis Brandoni, Noelia Castaño, Ailén Mazioni

O mașină 4×4 de lux este parcată pe o stradă dintr-un cartier obișnuit din Buenos Aires. Un bărbat intră în ea ca să fure tot ce poate găsi, dar când încearcă să iasă, ușile și geamurile se blochează și mașina devine un buncăr armat. El este prizonier în mașină. Cineva din afară controlează situația și pare că are un plan.

 

18:05 HBO

Lasă-i să vorbească (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Regizat de Steven Soderbergh, filmul spune povestea unei apreciate autoare (Meryl Streep) care pleacă într-o călătorie alături de două vechi prietene (Candice Bergen și Dianne Wiest) ca să se distreze și să-și vindece niște răni. Nepotul ei (Lucas Hedges) li se alătură și se îndrăgostește de o tânără agentă literară (Gemma Chan).

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...