VINERI

FILE - In this March 2, 2014 file photo, Will Smith arrives at the Oscars at the Dolby Theatre in Los Angeles. Smith, Jared Leto and Tom Hardy are suiting up for DC Comics’ supervillain team-up film “Suicide Squad.” Warner Bros. confirmed the much anticipated casting of the film in an announcement Tuesday, Dec. 2, 2014. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

22:45 PRO TV

Legendă vie (acţiune, SUA 2007) Cu: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahân, Salli Richardson-Whitfield, Willow Smith, Darrell Foster

Legendă vie este povestea lui Robert Neville (Will Smith), un om de ştiinţă, care se simte neputincios în faţa unui teribil virus incurabil, inventat de om.

20.30 ANTENA 1

Wolverine (acţiune, SUA 2013) Cu: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Kelly Hu, Famke Janseen, Ken Watanabe

Bazat pe o populară mini-serie de benzi desenate scrisă de Chris Claremont și Frank Miller, filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut și iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagoniști ai săi și-i va schimba viața o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viață și împins la limita forțelor sale fizice și psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oțel al săbiilor de samurai, ci și zbuciumul interior provocat de propria imortalitate și de despărțirea tragică de cei dragi.

22:30 PRO CINEMA

Gothika (thriller SUA, 2003) Cu: Halle Berry, Robert Downey Jr., Penélope Cruz, Charles S. Dutton

Dr. Miranda Grey (Halle Berry), psiholog criminalist, este expertã în cunoaşterea lucrurilor raţionale şi logice. Sub îndrumarea soţului ei, administrator şef al secţiei de psihiatrie a Penitenciarului Woodward pentru femei, Miranda trateazã pacientele periculoase cu probleme psihice.

19:30 CINEMAX

Nobadi (Dramă, Austria, 2019) Cu: Heinz Trixner, Borhanulddin Hassan Zadeh, Sven Sorring, Simone Fuith, Konstanze Dutzi

Robert Senft, un pensionar în vârstă de 91 de ani, locuiește pe o mică parcelă în Viena. Când iubitul lui câine moare în timpul nopții, el este hotărât, în ciuda sănătății precare, să sape o groapă pe proprietatea lui ca să-și înmormânteze prietenul. Își dă seama repede că nu va putea face asta și îi cere ajutorul lui Adib, un emigrant din Afganistan. Pe măsură ce ei se luptă cu propriile prejudecăți ca să găsească puncte comune, Adib găsește o metodă prin care să-l liniștească pe Robert a cărui umanitate iese la suprafață când bătrânul este îngrijorat în legătură cu o rană a lui Adib. Când situația se înrăutățește, ziua lor este dată peste cap și vor exista consecințe îngrozitoare, ireversibile.

Deja ai votat!