SÂMBĂTĂ

0
Keanu Reeves

20:30 PRO CINEMA

Bani însângeraţi (acţiune, SUA, 2008) Cu: Chris Ashworth, Don Battle, Josh Berry, Frank Bond, Gerald Brodin

Amber (Jenna Dewan) şi Duke (Chris Ashworth) locuiesc cu chirie într-un cartier mărginaş. Când Amber este agresată de către unul dintre şmecherii de cartier, Duke decide să îşi facă singur dreptate.

20:00 PRIMA TV

Nuntă în străinătate (comedie/romantic, SUA 2018) Cu: Keanu Reeves, Winona Ryder

O comedie romantică, Destination Wedding (2018) urmărește povestea a doi invitați nefericiți și neprietenoși, Lindsay și Frank, care dezvoltă o afecțiune reciprocă în ciuda fostelor lor experiențe amoroase dezastruoase. Doi străini invitați la nunta unui prieten comun din Italia, Frank și Lindsay sunt doi oameni cărora norocul în dragoste nu le-a surâs. Într-o zi, se pare că viața lor ia o altă direcție atunci când din întâmplare sunt invitați la aceeași nuntă. Cu toate că amândoi se simt destul de incomod în cadrul evenimentului, cei doi își exprimă zgomotos nemulțumirile despre ei înșiși și despre prietenii lor. Obosiți de toată lumea din jurul lor, ambii încep să dezvolte sentimente unul pentru celălalt. De-a lungul weekend-ului, și în ciuda tuturor dificultăților, Frank și Lindsay își împărtășesc dezastrele lor amoroase și încep să se privească ca pe mai mult de doi străini.

23:40 CINEMAX

Experimentul Belko (Horror, SUA, 2016) Cu: John Gallagher Jr., Tony Goldwyn, Adria Arjona, John C. McGinley, Melonie Diaz

O zi obișnuită la birou devine un coșmar și o încercare de supraviețuire când 80 de angajați de la corporația Belko din Bogotá, Colombia află că sunt pioni într-un joc mortal. O voce le spune angajaților înspăimântați, captivi în clădirea lor de birouri, că doi muncitori trebuie uciși în 30 de minute. Când un nou ultimatum urmează, prietenii devin dușmani, noi alianțe se formează, iar cel mai puternic va rămâne în viață la final.

21:50 HBO

Maestrul minciunilor (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter, Mark Lewis Jones

Bătrânul escroc Roy Courtnay (Ian McKellen) și-a găsit următoarea țintă: recenta văduvă Betty McLeish (Helen Mirren) care a moștenit milioane de dolari… iar Roy intenționează să pună mâinile pe toată averea.Încă de la prima întâlnire, Roy începe să o controleze pe Betty cu trucurile sale de manipulare, iar Betty, care pare destul de încântată de el, se lasă purtată de val. Însă, de data aceasta, ceea ce ar fi trebuit să fie o scamatorie ușoară se transformă într-un joc de-a șoarecele și pisica, pe un teren minat, în care miza crește de la o clipă la alta, iar trădările expun noi pericole.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...