DUMINICA

0
Mark Wahlberg

22:30 PRO TV

Contrabandă (acţiune, SUA, UK, Franta 2012) Cu: Mark Wahlberg, Caleb Landry Jones, Jason Mitchell, Paul LeBlanc, Mark Wahlberg, Ben Foster

Chris Farraday (Mark Wahlberg) a renunţat la viaţa de infractor pentru a-şi întemeia o familie cu Kate. Atunci când cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones) face greşeala de a lucra cu traficantul de droguri Tim Briggs (Giovanni Ribisi), Chris este nevoit să se întoarcă să facă contrabandă pentru a regla datoria cumnatului.

22:45 PRO CINEMA

Lovitură de maestru (acţiune, SUA 2006) Cu: Steven Seagal, Lisa Lovbrand, David Kennedy, Matthew Chambers, Danny Webb, Andrew Bicknell, Adam Croasdell, Mark dymond

După ce şeriful Marshall Lawson (Steven Seagal) îşi pierde echipa într-un atac, el decide să ancheteze împrejurările suspecte ale acestor crime comise cu brutalitate.

21.45 ANTENA 1

Lunetistul (acţiune, SUA 2007) Cu: Mark Whalberg, Michael Pena, Kate Mara, Elias Koteas, Danny Glover

Eroul filmului, lunetistul aşadar, este un profesionist onorabil care se trezeşte pus într-o situaţie greu de imaginat: este dat drept asasinul preşedintelui Statelor Unite. Scufundat într-o spirală a terorii şi a conspiraţiei, eroul începe o cursă în care va trebui să-şi dovedească nevinovăţia. Cursa este dirijată şi urmărită de toate agenţiile legale şi la vedere din ţară, dar şi de una, aflată în umbră. Este o adevărată vânătoare !

22:00 PRIMA TV

Marele alb (comedie, crimă, dramă, UŞA 2005) Cu: Robin Williams, Giovanni Ribisi, Holly Hunter

Un agent de turism din Alaska, care nu stă deloc bine cu banii și care are o nevastă cu probleme psihice, găsește o soluție la problemele lui financiare aplicând o schemă de îmbogățire rapidă în care este implicat un cadavru înghețat găsit în ghena de gunoi din spatele biroului lui. Numai că, în calea lui, apar câteva piedici – un detectiv de asigurări, un frate supărat și doi posibili viitori gangsteri.

 

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...