LUNI

0
46

20:30 PRO CINEMA

Echipa de încredere (dramă, 2006) Cu: Dwayne Johnson, Xzibit, L. Scott Caldwell, Leon Rippy, Kevin Dunn, Jade Yorker

Sean Porter ( Dwayne Johnson) este ofiţer în centrul de detenţie din Kilpatrick, şi se ocupa de eliberarea condiţionată a delincvenţilor minori.

 

20:00 PRIMA TV

Ultimul glonț (acțiune, S.U.A, 2012) Cu: Dolph Lundgren, Cuba Gooding Jr., Billy Murray

Două familii mafiote reiau calea sângelui după trei ani de pace. Și cum să facă asta mai ușor altfel decât cu ajutorul asasinilor plătiți. Ray Carver, plătit să „repare” problema celor două familii interlope pragheze, cea a Tavianilor și cea a Suverovilor, acceptă deoarece se suprapune cu o veche problemă nerezolvată – faţa uneia dintre fostele lui ținte este la Praga și el e hotărât să-i ofere protecție ca plată pentru uciderea tatălui ei și pentru faptul că a fost reticent să o omoare și pe ea.

22:45 PRO TV

Crank: Tensiune maximă (acţiune, SUA 2009) Cu: Jason Statham, Amy Smart, Dwight Yoakam, Efren Ramirez 

Chev Chelios se trezeşte într-un loc necunoscut şi constată cu stupoare că inima, devenită aproape indestructibilă, i-a fost scoasă de nişte mafioţi chinezi, iar în loc i-a fost implantată una artificială. Partea dificilă e că pentru a o menţine pe aceasta în funcţiune, Chev trebuie să-şi administreze din când în când şocuri electrice.

19:10 CINEMAX

Cadoul promis (Dramă, Iran, 2019) Cu: Ali Zali, Rastin Hajbabaee, Fariba Talebi, Majid Potki

 

Ali, în vârstă de 33 de ani, trăiește în Teheran și lucrează pentru o companie comercială. El și fiul lui Amir-Hossein, în vârstă de 5 ani, locuiesc într-o casă mică din sudul orașului. Primul lucru observat în casa lor este absența unei mame. Ali este foarte devotat fiului său care iubește mașinile. Ca să-i facă pe plac lui Amir, Ali vrea să cumpere o mașină decentă și ieftină de la prietenul său Hamid. După ce împrumută bani de la prietenii lui și de la bancă, el are suficienți. Dar o inflație masivă duce la o creștere mare a prețurilor și Hamid schimbă prețul mașinii. Ali nu o mai poate achiziționa ca să-și mulțumească fiul. Întristat, Ali se chinuie să-și respecte promisiunea făcută…

 

 

 

Deja ai votat!