MARŢI

Scott Adkins

20:00 PRIMA TV

Recuperatorul (acţiune, S.U.A 2018) Cu: Scott Adkins, Vladimir Kulich, Louis Mandylor

Un luptător de arte marțiale accepta să lucreze ca un colector de datorii pentru mafie. Jobul pare destul de ușor, până când un client îl atrage într-o situație mai profundă decât se putea anticipa vreodată.

21:00 CINEMAX

Tolkien (Dramă, SUA, 2019) Cu: Nicholas Hoult, Lily Collins, Colm Meaney, Derek Jacobi, Anthony Boyle

Filmul explorează anii de inițiere ai autorului rămas orfan în timp ce își face prieteni, găsește dragostea și inspirația artistică în rândul unui grup de colegi marginalizați, la fel ca el. Frăția lor se consolidează pe măsură ce se maturizează și se confruntă împreună cu dragostea și pierderea, inclusiv relația tumultoasă a lui Tolkien cu iubita lui, Edith Bratt. Dar izbucnirea Primului Război Mondial amenință să le distrugă relațiile. Toate aceste experiențe îl vor inspira pe Tolkien să-și scrie celebrele romane cu lumea din Middle-earth.

21:45 HBO

Epidemia: Pericol nevăzut (Acțiune, SUA, 2011) Cu: Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow

Faimosul regizor Steven Soderbergh se întoarce la cinema-ul de mari proporții cu acest thriller care are ca premiză izbucnirea unei epidemii extrem de letale și ca personaje principale acei oameni hotărâți să-i găsească un leac. În timp ce proporțiile acestei pandemii cresc, comunitatea mondială încearcă din răsputeri să găsească un vaccin eficient și să controleze panica haotică ce se împrăștie mai repede decât însuși virusul. În același timp, savanții, politicienii și oamenii obișnuiți se luptă să supraviețuiască într-o societate care se destramă. Pelicula are o distribuție extraordinară care îi cuprinde pe Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Marion Cotillard, Jude Law și Laurence Fishburne; ei îi interpretează pe medicii dedicați care încearcă să oprească devastatoarea epidemie. Acești samariteni fac tot ce e omenește posibil să limiteze decesele, neliniștea civilă și zvonurile false stârnite de maladie.

22:45 TNT

Clinica (thriller SUA 2002) Cu: Sylvester Stallone, Polly Walker, Jeffrey Wright, Charles S. Dutton

Încercând să-şi revină după ce a fost martor la o crimă brutală, agentul FBI Jake Malloy se internează într-o clinica de reabilitare pentru poliţişti. Acolo, neînarmaţi şi fără insignă, poliţiştii sunt mai liniştiţi şi încep să mediteze asupra viitorului lor. Dar sanctuarul terapeutic devine în curând o puşcărie de coşmar. Când o furtună teribilă de zăpadă întrerupe orice mijloc de comunicare între clinica şi exterior, iar pacienţii încep să fie ucişi în circumstanţe suspicioase, devine clar faptul ca printre ei exista un criminal şi oricine ar putea fi următoarea victimă.

Deja ai votat!