MIERCURI

0

20:30 PRO CINEMA

 Regăsirea (dramă, SUA, 1999) Cu: Michelle Pfeiffer, Treat Williams, Whoopi Goldberg, Jonathan Jackson, Ryan Merriman, Alexa PenaVega, Michael McGrady, Brenda Strong

Beth Cappadora (Michelle Pfeiffer) trăieşte în Madison, Wisconsin, alături de copiii ei. Beth trebuie să participe la aniversarea celor 15 ani de la terminarea liceului, reuniune ce va avea loc în Chicago.

22:30 PRO TV

Misiune pe MS One (acţiune, Franta, 2012) Cu: Guy Pearce, Maggie Grace, Peter Stormare

În 2079, la Washignton, fostul agent CIA Snow (Guy Pearce) este interogat sub acuzația de trădare împotriva Statelor Unite. Șeful serviciilor secrte, Scott Langral, este ferm convins că acesta l-a ucis pe agentul Frank într-o cameră de hotel.

23:05 CINEMAX

Mo (Dramă, România, 2019) Cu: Dana Rogoz, Mădălina Craiu, Răzvan Vasilescu

Prietene din copilărie, Mo și Vera sunt acum studente la facultate. Tatăl lui Mo a murit când ea era adolescentă, dar ea este în continuare afectată de pierderea suferită. În timpul unui examen, Mo este prinsă copiind de Ursu, unul dintre cei mai severi profesori. Mo îl sfidează, Ursu îi ia telefonul mobil și le dă pe fete afară din sala de examen. Mai târziu în aceeași zi, fetele primesc un telefon de la Ursu care le invită la un restaurant ca să le dea înapoi telefonul mobil. După cină, el le invită la el acasă unde se transformă într-o persoană foarte blândă și înțelegătoare și îi câștigă inima lui Mo cu muzică bună și toate filmele din lume. Studentele vor fi supuse unui examen neașteptat. Totul pare o simplă distracție până când Mo își pierde controlul.

21:50 HBO

Șefele (Comedie, SUA, 2020) Cu: Tiffany Haddish, Roşe Byrne, Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Billy Porter

Mia și Mel (Tiffany Haddish și Roşe Byrne) sunt cele mai bune prietene și își conduc propria companie de cosmetice pe care au construit-o de la zero și sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor. Din păcate, sunt depășite din punct de vedere financiar și nu pot să refuze o ofertă de cumpărare de la un titan notoriu din industria de cosmetice, Claire Luna (Salma Hayek). Astfel prietenia lor le este pusă în pericol și afacerea frumuseții va deveni urâtă. Din distribuție mai fac parte Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair și Karan Soni.

 

Deja ai votat!
se încarcă...