JOI

0

22:30 PRO CINEMA

Voi şti mereu ce-ai făcut asta vară (thriller, SUA, 2006) Cu: Brooke Nevin, David Paetkau, Torrey Devitto, Ben Easter, Seth Packard, Michael Flynn

Adolescenţii Colby, Amber, Zoe, Roger şi PJ fac o farsă  bazată pe o legendă înfricoşătoare, care se  încheie cu accidentul mortal al unuia dintre adolescenţi.

 

22.30 ANTENA 1

 Un poliţist şi jumătate (comedie, SUA 2014) Cu: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Dragoş Bucur, Laurence Fishburne, John Leguizamo

Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ține neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un polițist căruia-i sare țandăra foarte ușor. Odată ce acesta acceptă să fie însoțit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supraviețuiască în cele mai nebunești 24 de ore din viața lui. În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben a tot încercat să-i dovedească lui James, detectiv decorat din cadrul forței de poliție din Atlanta, că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela. Când Ben e, în sfârșit, acceptat la academia de poliție, consideră că și-a câștigat deja respectul polițistului, și că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela. Convins că așa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieți orice începător. Dar, când noaptea ajung față-n față cu cei mai periculoși criminali din oraș, James va descoperi că, atunci când ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care gonește spre gura ta.

20:00 HBO

Ferma familiei Landsburg (Dramă, SUA, 2016) Cu: Jon Voight, Teri Polo, James Caan, Melanie Griffith, Steven Bauer

Filmul prezintă povestea fermierului veteran și fostului șerif John Landsburg (Jon Voight), care este obligat să înfrunte birocrația federală când un vechi dușman, Ţap Peterson (James Caan), caută să se răzbune din cauza unei probleme vechi de decenii, falsifică documente și susține că Landsburg nu deține de fapt îndrăgita fermă a familiei sale. John nu e însă genul care să renunțe fără luptă. Din distribuție mai fac parte Melanie Griffith și Teri Polo.

23:15 CINEMAX

Cartea morților  (Horror, SUA, 1981) Cu: Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Betsy Baker, Hal Delrich, Sarah York

Cinci prieteni vor trăi cel mai negru coșmar posibil. Ash (Bruce Campbell), iubita lui, Linda (Betsy Baker), și colegii lor de clasă, Cheryl (Ellen Sandweiss), Scott (Hal Delrich) și Shelly (Sarah York), decid să se oprească la o cabană abandonată, care se află undeva în mijlocul pădurii. Aici, ei descoperă o Carte a Morții cu ilustrații macabre, un pumnal realizat din oase umane și o casetă audio pe care se află imprimată traducerea textului. După ce rostesc incantațiile pe care le aud pe casetă, tinerii trezesc la viață demoni dintr-o altă lume și așa se dezlănțuie infernul.

 

Deja ai votat!
se încarcă...