SÂMBĂTĂ

0

20:30 PRO CINEMA

Now you see me: Jaful perfect (SUA, Franţa, 2013) Cu: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fisher, Dave Franco, Melanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine, Michael Kelly

Membrii unei faimoase echipe de iluzionişti din lume, The Four Horsemen,  jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentantiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi.

23:30 HBO

Joker (Thriller, SUA, 2019) Cu: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen

Filmul regizat de Todd Phillips se concentrează asupra unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC și spune o poveste fictivă, originală, nemaivăzută până acum pe ecran. Arthur Fleck, interpretat magistral de Joaquin Phoenix, este un bărbat care se chinuie să-și găsească propriul drum în societatea destrămată din Gotham. Ziua este clovn și speră să fie comediant seara…dar se pare că el este mereu ținta glumelor. Prins într-o existență ciclică între apatie și cruzime, Arthur ia o decizie proastă care determină o serie de evenimente oribile în acest studiu al unei personaj disprețuitor.

19:00 CINEMAX

Nu trăiești decât de două ori (Acțiune, Marea Britanie, 1967) Cu: Sean Connery, Akiko Wakabayashi, Mie Hama, Tetsuro Tanba, Donald Pleasence

Un dezastru în spațiu duce omenirea prea aproape de al Treilea Război Mondial și doar James Bond (Sean Connery) poate să îl prevină. Când nave spațiale americane și sovietice sunt deturnate în orbita Pământului, agentul 007 trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a preveni un război nuclear între cele două superputeri. Misiunea lui periculoasă îl duce în Japonia, unde trebuie să oprească organizația SPECTRE și pe liderul diabolic al acesteia, Ernst Stavro Blofeld (Donald Pleasence), ascuns într-un sediu masiv dintr-un vulcan inactiv.

19:10 FILM BOX PREMIUM

Cursa nebunilor (comedie, SUA, 2001)Cu: Rowan Atkinson

O versiune mai amuzantă a comediei clasice „O lume nebună, nebună, nebună”. „Cursa nebunilor” ne duce cu gândul, prin umorul şi frenezia lui, la gagurile din comedia mută. John Cleese este un excentric patron de cazino care pune la cale un concurs trăsnit: nouă oameni se angajează într-o cursă nebună care are ca scop recuperarea a două milioane de dolari într-un depozit din New Mexico. Printre concurenţi se numără Owen (Cuba Gooding Jr.), care sfârşeşte la volanul unui autobuz plin de imitatoare ai Lucillei Ball, un străin (Rowan Atkinson), cu o pronunţie englezească dubioasă şi călătorind o vreme într-un vehicul al donatorilor de organe, mama şi fiica (Whoopi Goldberg şi Lanai Chapman), de curând împăcate, care reuşesc să înfurie o doamnă ţicnită (spre marele lor regret), excentrica familie Pear, condusă de Jon Lovitz şi alţi câţiva….Dirijată cu talent de regizorul Jerry Zucker, acelaşi care este responsabil pentru Ghost / Fantoma şi bucurându-se de participarea excepţională a unor nume consacrate, „Cursa nebunilor” este comedia care va face să râdeţi de lucruri mărunte pe care până acum nu le băgaţi în seamă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...