DUMINICĂ

0

22:15 PRO CINEMA

Casă, dulce iad (comedie, SUA, 2015) Cu: Katherine Heigl, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Aiden Flowers, Jim Belushi, Jordana Brewster, Heath Freeman

Don Champagne (Patrick Wilson) pare să aibă totul în viaţă: o afacere de succes, o casă frumoasă, copii şi soţie. Din nefericire, când soţia sa, Mona (Katherine Heigl) află că are o aventură cu Dusty (Jordana Brewster), lucrurile se schimbă.

22.30 ANTENA 1

 G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei (acţiune, SUA 2009) Cu: Channing Tatum, Sienna Miller, Brendan Fraser, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Quaid, Marlon Wayans

Misiunea bazei, ai cărei soldați au trecut cele mai dificile teste fizice și intelectuale pentru a face parte din această echipă de elită, este să rezolve misiuni secrete peste tot pe glob. Soldații vor fi nevoiți să-și folosesească echipamentele de ultimă generație pentru a contracara periculoasele activități ale unui traficant de arme. Un action demolator, care nu-ți lasă timp să-ți tragi răsuflarea!

18:05 HBO

Lasă-i să vorbească (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges, Gemma Chan

Regizat de Steven Soderbergh, filmul spune povestea unei apreciate autoare (Meryl Streep) care pleacă într-o călătorie alături de două vechi prietene (Candice Bergen și Dianne Wiest) ca să se distreze și să-și vindece niște răni. Nepotul ei (Lucas Hedges) li se alătură și se îndrăgostește de o tânără agentă literară (Gemma Chan).

22:30 CINEMAX

Minciuni adevărate (Acțiune, SUA, 1994) Cu: Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton, Tia Carrere

Realizat de James Cameron intr-o serie de locatii luxuriante si riscante pentru distributie si echipa de productie, acest thriller, nominalizat la Oscar in anul 1995, pentru cele mai bune efecte vizuale, are in prim-plan un cuplu exploziv – Arnold Schwarzenegger si Jamie Lee Curtis.

Schwarzenegger este Henry Tasker, aparent, un agent de vanzari obsedat de munca. El o va seduce pe sotia sa cu o minciuna care va prinde foarte bine. Ii spune ca este un agent secret. Asa de secret ca in momentul in care o suspecteaza de o aventura extramaritala incepe s-o fileze impreuna cu alti agenti. In acelasi timp, el primeste misiunea sa lichideze un grup foarte periculos de teroristi dintr-o fosta republica sovietica implicati in traficul cu arme nucleare. In final, complicata tesatura de intrigi se va descalci cu o lovitura de teatru. Henry Tasker duce, in fapt, o viata dubla.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...