LUNI

0

22:30 PRO CINEMA

Joc în doi (comedie, SUA, 2001) Cu: Vivica A. Fox, Morris Chestnut, Anthony Anderson

Shante Smith este frumoasă directoare a unei agenții de publicitate care se pare că are o viață personală foarte bine organizată, atât ea, cât și preietenul ei.

 

22.45 ANTENA 1

Ţinta: Preşedintele (acţiune, SUA 2014) Cu: Samuel L. Jackson, Ray Stevenson, Onni Tommila

Când Air Force One este doborât de teroriști, iar președintele Statelor Unite ale Americii este forțat să rătăcească prin sălbaticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari. Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în fața rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei.

21:20 HBO

Motherless Brooklyn (Polițist, SUA, 2019) Cu: Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones

În New York-ul anilor 1950, Lionel Essrog (Edward Norton), un detectiv particular singuratic cu sindromul Tourette, se aventurează să rezolve uciderea mentorului și singurului său prieten, Frank Minna (Bruce Willis). Înarmat doar cu câteva indicii și forța minții sale obsesive, Lionel descoperă secrete atent păzite de care depinde soarta întregului oraș. Într-un mister care-l duce din cluburi de jazz din Harlem, îmbibate de gin, la mahalalele dure din Brooklyn și, într-un final, la agenții puterii din New York, Lionel se confruntă cu gangsteri, corupție și cel mai periculos om din oraș pentru a-și onora prietenul și a o salva pe femeia care ar putea fi propria lui salvare.

 

21:00 CINEMAX

Copilul de vineri (Dramă, SUA, 2018) Cu: Tye Sheridan, Imogen Poots, Caleb Landry Jones, Jeffrey Wright, Brett Butler

Filmul e un portret plin de pasiune al tinereții, iar acțiunea se petrece în Waco, Texas. Forțat afară din orfelinat la 18 ani, Richie Wincott (Tye Sheridan) se lovește de pericolele și tentațiile vieții. După ce devine suspectul principal într-un jaf eșuat, el descoperă o dragoste imposibilă. Filmul e o poveste umană despre dragoste, pierdere, greșeli și izbăvire.

 

Deja ai votat!
se încarcă...