MARŢI

0

16:00 PRO CINEMA

Gloria (dramă, SUA, 1999) Cu: Sharon Stone, Jean-Luke Figueroa, Jeremy Northam, Cathy Moriarty

Gloria, o femeie foarte provocatoare, dar extrem de dură, a petrecut trei ani în închisoare pentru a-i salva pielea iubitului său, Frank. Gândul că Frank nu a vizitat-o niciodată în tot acest răstimp a măcinat-o în timpul detenţiei şi acum nu-şi doreşte decât să meargă la el şi să-i spună că relaţia lor s-a sfârşit.

19:05 CINEMAX

Relativitate (Dramă, Germania, 2019) Cu: Saskia Rosendahl, Edin Hasanovic, Julius Feldmeier, Hanns Zischler, Emanuela Von Frankenberg

Ați avut vreodată un déjà vu? Ați întâlnit vreodată o persoană pe care ați simțit că o cunoașteți deja? Pentru Nora și Aron, a fost dragoste la prima vedere când s-au întâlnit la metrou, într-o zi ploioasă. O întâlnire complet întâmplătoare, spune Nora. Totul e soartă, zice Aron. Însă cei doi tineri ajung în mijlocul unui jaf armat. Aron e împușcat de unul dintre hoți și moare în brațele Norei. Timpul se oprește pentru aceasta. Încearcă să-și amorțească durerea, petrecând noaptea cu un străin, Natan. Acesta îi oferă Norei sprijin și stabilitate. Nora are senzația ciudată că îl cunoaște deja, dar nu știe exact ce îi leagă… Filmul este o poveste despre prima dragoste, despre o crimă și puterea fatidică a destinului.

17:00 HBO

Curierul traficanților (Polițist, SUA, 2018) Cu: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest

Clint Eastwood îl interpretează pe Earl Stone, un bărbat în vârstă de 80 de ani, care este singur, a ajuns în pragul falimentului și este pe cale să-și închidă afacerea când i se oferă o slujbă unde trebuie doar să conducă. Totul pare simplu, dar, fără ca Earl să știe, tocmai a acceptat să fie curier pentru un cartel mexican care se ocupă cu traficul de droguri. El își face treaba atât de bine încât este promovat și trebuie să lucreze alături de un traficant. Dar Earl începe să fie supravegheat de inspectorul anti-drog Colin Bates (Bradley Cooper). Când problemele lui financiare devin un aspect al trecutului, vechile lui greșeli încep să-l urmărească. Oare va avea timp să-și îndrepte greșelile înainte ca poliția sau oamenii cartelului să-l prindă?

22:30 PRO TV

 Dl. Accident (acţiune, 2018, SUA) Cu: Ray Stevenson, Ray Park, Ashley Greene

Accident Man (2018) urmărește povestea vieții lui Mike Fallon, un criminal profesionist, cunoscut pentru faptul că face ca asasinatele sale să pară accidente nefericite, adesea recurgând la măsuri extravagante pentru a face acest lucru. El este un asasin rece, ale cărui lovituri metodice induc în eroare poliția și îi încântă clienții, fiind cel mai bun la ceea ce face. Fallon este, de asemenea, remarcat pentru dragostea sa față de viața luxoasă și femeile pline de farmec. Cu toate acestea, atunci când fosta sa soție este târâtă în lumea interlopă din Londra și ucisă, Fallon este forțat să distrugă viața pe care o cunoaște pentru a se ocupa de cei responsabili, și a răzbuna singura persoană care chiar a însemnat ceva pentru el.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...