MIERCURI

0

20:30 PRO CINEMA

Punct de impact (thriller, SUA, 2008) Cu: Brian Austin Green, Melissa Keller, Kayla Ewell, Joe Manganiello, Linden Ashby, Eddie Alfano, Ed Francis Martin, Nikki Novak

Kelly Reyes (Melissa Keller) se pregăteşte pentru cel mai important meci de volei din viaţa ei. Tânăra îl întâlneşte într-o zi pe misteriosul jurnalist Holden (Brian Austin Green) care doreşte să îi ia un interviu.

22:40 CINEMAX

Influență nefastă (Dramă, SUA, 1998) Cu: Ian McKellen, Brad Renfro, Bruce Davison, Elias Koteas, David Schwimmer

Sir Ian McKellen și Brad Renfro interpretează rolurile principale în acest thriller psihologic bazat pe nuvela lui Stephen King. Todd Bowden (Renfro) este un băiat obișnuit în vârstă de 16 ani, foarte deștept, care dezvoltă o fascinație pentru atrocitățile din Germania nazistă atunci când studiază Holocaustul la orele de istorie. Interesul lui Todd ia o turnură periculoasă când îl cunoaște pe Arthur Denker (McKellen), un bărbat în vârstă și un fost ofițer nazist SS care locuiește liniștit în orașul lui Todd. În schimbul păstrării secretului, bărbatul trebuie să scoată la lumină secretele întunecate care au rămas îngropate timp de mulți ani. În timp ce Todd și bătrânul încep un periculos joc psihologic, lucrurile scapă rapid de sub control și amenință să se termine tragic.

22:35 HBO

După război (Dramă, Marea Britanie, 2019) Cu: Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Flora Thiemann, Jannik Schümann

Acțiunea are loc în Germania anului 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) ajunge la Hamburg într-o iarnă friguroasă ca să fie alături de soțul ei, Lewis (Jason Clarke), un colonel britanic care are misiunea de a participa la reconstruirea unui oraș distrus. Dar în timp ce își caută noua casă, Rachael este șocată să descopere că Lewis a luat o decizie neașteptată: ei vor locui în casa mare din oraș alături de foștii proprietari, un văduv neamț (Alexander Skarsgård) și fiica lui cu probleme. Într-o atmosferă tensionată, ostilitatea și durerea vor face loc pasiunii și trădării.

19:20 FILM BOX PREMIUM

Disco (comedie, Franţa, 2017) Cu: Gérard Depardieu, Emmanuelle Béart

Plin de datorii, trecut de prima tinerețe, Didier Travolta, trăiește la 40 de ani, alături de mama sa, în Havre. Amenințat să nu-și vadă fiul de 8 ani, aflat în Anglia, pentru că nu-i poate asigura o vacanța adevărată, Didier caută o soluție! Norocul îi surâde! O cunoscută profesoară de dans vine în Havre pentru a relansa un concurs de dans….Cel care câștigă obține două bilete pentru o călătorie în țara cangurilor, Australia! Didier începe antrenamentul, dar totul se complică, pentru că a dansa, nu este deloc ușor!

Deja ai votat!
se încarcă...