JOI

0
Into the Blue (2005)

20:30 PRO CINEMA

Adâncul albastru (acţiune, SUA, 2005) Cu: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan, Ashley Scott, Josh Brolin, James Frain, Tyson Beckford, Dwayne Adway

Jared (Paul Walker) şi Sam (Jessica Alba) sunt un cuplu de scufandri din Bahamas, care doresc să descopere o comoară. Bryce, cel mai bun prieten al lui Jared, se alătură lor împreună cu Amanda, o tânără pe care o cunoaşte de doar două zile.

17:40 HBO CINEMAX

Nobadi (Dramă, Austria, 2019) Cu: Heinz Trixner, Borhanulddin Hassan Zadeh, Sven Sorring, Simone Fuith, Konstanze Dutzi

Robert Senft, un pensionar în vârstă de 91 de ani, locuiește pe o mică parcelă în Viena. Când iubitul lui câine moare în timpul nopții, el este hotărât, în ciuda sănătății precare, să sape o groapă pe proprietatea lui ca să-și înmormânteze prietenul. Își dă seama repede că nu va putea face asta și îi cere ajutorul lui Adib, un emigrant din Afganistan. Pe măsură ce ei se luptă cu propriile prejudecăți ca să găsească puncte comune, Adib găsește o metodă prin care să-l liniștească pe Robert a cărui umanitate iese la suprafață când bătrânul este îngrijorat în legătură cu o rană a lui Adib. Când situația se înrăutățește, ziua lor este dată peste cap și vor exista consecințe îngrozitoare, ireversibile.

17:15 CINEMAX

Patriotul (Acțiune, SUA, 2000) Cu: Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs, Chris Cooper

Într-un război dus pentru independența americanilor, cea mai grea luptă a unui bărbat are loc în propria sa inimă. Mel Gibson îl interpretează pe Benjamin Martin, un fost soldat rămas văduv, care a renunțat la abilitățile sale incredibile de pe câmpul de luptă în favoarea unei vieți liniștite, crescându-și cei șapte copii. În timp ce se confruntă cu dorința fiului său, Gabriel (Heath Ledger), de a se înrola în armata rebelă, Benjamin se trezește în scurt timp cu războiul în propria sa casă. Când un colonel britanic sadic comite o atrocitate, o dorință oarbă de răzbunare îl împinge pe fostul războinic să se alăture cauzei…și să salveze ce a mai rămas din familia lui.

16:45 FILM BOX PREMIUM

 Un american în China (comedie, coprod, 2008) Cu: James Snyder, Taylor Cole, Priscilla Barnes

”Tre’ să aleg o direcție, iar Orientul Îndepărtat nu-i cu nimic mai bun ca alte regiuni ale lumii” a spus David Braddock (James Snyder, Sheís the Man), exact cu tonul lipsit de un scop clar care îi făcea părinții să se îngrijoreze de soarta proaspătului absolvent al universității. Presat să meargă la Shanghai pentru a se ocupa de problemele afacerii de familie, David este aruncat într-o țară straniu neatinsă de cultura lumii moderne. Traducătoarea sa (populara actriță chineză Fei Fei Sun), o frumoasă tânără pe atât de organizată pe cât David este cu capul în nori, încearcă să-l ajute pe bărbat în lupta acestuia. Problema este că nimeni nu pare să-l ia în serios. Totuși în pofida barierelor lingvistice, diferențelor culturale, șocului culinar și a unui incident internațional evitat cu greu – între cei doi apar florile dragostei. David se întoarce acasă fiind un om schimbat, însă afacerile familiei sunt într-o stare mai rea ca niciodată. Determinat, David se întoarce în China pentru a rezolva problemele profesionale și personale. Își va găsi oare în final locul în lume ?

 

Deja ai votat!
se încarcă...