VINERI

0
Robert de Niro

17:45 FILM BOX PREMIUM

O familie de coşmar (comedie SUA 2010) Cu: Robert De Niro, Ben Stiller

Înfruntarea dintre Jack Byrnes (Robert De Niro) și ginerele lui, Greg Focker (Ben Stiller) ajunge la noi culmi în a treia comedie care continuă seria de mare succes începută cu “Un socru de coșmar” și urmată de “Doi cuscri de coșmar”. Laura Dern, Jessica Alba și Harvey Keitel se alătură membrilor Familiei de coșmar, promițându-ne o nouă comedie spumoasă.

21:00 CINEMAX

Oleg (Dramă, Latvia, 2019) Cu: Valentin Novopolskij, Dawid Ogrodnik, Anna Próchniak, Adam Szyszkowski, Guna Zarina

Oleg este un tânăr măcelar leton care se mută în Belgia în căutarea unei vieți mai bune. El obține o slujbă într-o fabrică din Bruxelles și, la început, totul merge bine… până când visul lui este distrus: el își pierde slujba și este acuzat de accidentul colegului său, Krzysztof, care a venit beat la muncă și și-a tăiat un deget. Oleg, acum fără un permis de muncă, devine rapid dependent de mafia poloneză, iar un criminal irascibil îl ia sub aripa lui. Oleg ajunge din ce în ce mai jos pe măsură ce încearcă să accepte faptul că s-ar putea să nu se întoarcă niciodată acasă.

23:00 PRO TV

Jumper: oriunde, oricând (acţiune, SUA, Canada 2008) Cu: Hayden Christensen, Jamie Bell, Rachel Bilson, Diane Lane, Samuel L. Jackson, Michael Rooker

David Rice a fost abandonat de mamă pe când avea doar cinci ani, iar acum este la liceu şi este îndrăgostit de Millie. Într-o zi de iarnă, când este cât pe ce să se înece, el descoperă că se poate teleportă într-o clipă în orice loc de pe pământ.

23:25 HBO

Cei speciali (Dramă, Franța, 2019) Cu: Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent, Bryan Mialoundama, Alban Ivanov

De 20 de ani, Bruno și Malik trăiesc într-o lume aparte, aceea a copiilor și adolescenților cu autism. În cadrul organizațiilor non-profit fondate de fiecare, ei formează tineri veniți din medii dificile pentru a putea prelua și gestiona cazuri „hiper-complexe”, refuzate de alte instituții. Un parteneriat ieșit din comun, între personalități ieșite din comun.

 

Deja ai votat!
se încarcă...