JOI

00:40 HBO

Chemarea străbunilor (Aventuri, SUA, 2020) Cu: Harrison Ford, Omar Sy, Dan Stevens, Karen Gillan, Bradley Whitford

Adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London, filmul transpune pe ecran povestea lui Buck, un câine cu o inimă mare, și a lui John Thornton (Harrison Ford), bărbatul în care Buck trebuie să învețe să aibă încredere. Îndepărtat brusc din frumoasa lui casă din California însorită, Buck ajunge în sălbăticia exotică din Yukon, Alaska. În calitate de cel mai nou membru al unei echipe de câini de sanie în timpul zilelor agitate din perioada goanei după aur din anii 1890, Buck a lăsat în urmă o viață confortabilă pentru una plină de dificultăți și lupte pentru supraviețuire. Viața se schimbă din nou pentru Buck când îl întâlnește pe Thornton, un aventurier singuratic, și este clar că cei doi sunt meniți să experimenteze împreună aventura unei vieți. Într-un mediu spectaculos și neiertător, călătoria îi transformă pe amândoi.

20:30 PRO CINEMA

Bani însângeraţi (acţiune, SUA, 2008) Cu: Chris Ashworth, Don Battle, Josh Berry, Frank Bond, Gerald Brodin

Amber (Jenna Dewan) şi Duke (Chris Ashworth) locuiesc cu chirie într-un cartier mărginaş. Când Amber este agresată de către unul dintre şmecherii de cartier, Duke decide să îşi facă singur dreptate.

23:10 CINEMAX

Filiera mongolă (Acțiune, SUA, 2019) Cu: Kaiwi Lyman, Amarsaikhan Baljinnyam, Sanjar Madi, Tsetsegee Byamba, Zhandos Aibassov

Lucrând sub acoperire într-un caz de trafic de persoane, agentul FBI Wade Dalton (Kaiwi Lyman) îl capturează pe Serik Ibrayev (Sanjar Madi), un agent misterios din lumea subterană din Mongolia. Wade trebuie să facă echipă cu Ganzorig (Amra Baljinnyam), un polițist dur, ca să-l escorteze pe Serik înapoi în Mongolia ca să depună mărturie într-un tribunal împotriva membrilor unui sindicat mafiot care vor face orice ca să-i oprească.

18:05 TNT

Indienii din Cleveland (comedie SUA 1989) Cu: Tom Berenger, Charlie Sheen

O dansatoare exotica (Rachel Phelps) se marita cu proprietarul unui club de baseball (Donald Phelps). Intre timp Donald moare, iar femeia devine proprietara clubului Cleverland Indians. Rachel uraste Cleverland si planuieste sa mute clubul in regiunile calduroase ale Miami, Florida. Dar nu poate face acest lucru decat daca publicul meciurilor sezonului urmator va fi mai mic de 800000. Pentru a-si atinge scopul Rachel incearca sa faca o echipa incompetenta si recruteaza jucatori nepotriviti. Asa cum era de asteptat, la inceputul sezonului echipa are o prestatie proasta, dar jucatorii descopera planurile femeii si, ca prin miracol, incep sa castige meciuri si sa creasca audienta, in final sperand sa castige titlul sezonului.

Deja ai votat!