VINERI

0

22:15 PRO CINEMA

Gothica (thriller, SUA, 2003) Cu: Halle Berry, Robert Downey Jr., Penélope Cruz, Charles S. Dutton

Dr. Miranda Grey (Halle Berry), psiholog criminalist, este expertã în cunoaşterea lucrurilor raţionale şi logice. Sub îndrumarea soţului ei, administrator şef al secţiei de psihiatrie a Penitenciarului Woodward pentru femei, Miranda trateazã pacientele periculoase cu probleme psihice.

20.30 ANTENA 1

Eroi de sacrificiu (acţiune, SUA 2010) Cu: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li,

Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger

Barney Ross este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-și perfect emoțiile, el nu a știut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul și principalul strateg al celei mai temute echipe de șoc alcătuită din războinici perfecți, care trăiesc pe muchie de cuțit. Astfel că atunci când un personaj misterios pe nume Church le oferă o misiune pe care toți o refuzaseră până atunci, Barney și mercenarii săi acceptă fără ezitare. Aparent, este vorbă o operațiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple cum par, ajung rapid în bătaia gloanțelor fără să știe dacă mai au vreo șansă de supraviețuire.

22:20 FILM BOX PREMIUM

Corupţie şi răzbunare (dramă, SUA, 2000) Cu: Gary Busey, David Carradine

Poliţistul Dakota Smith, un veteran al poliţiei cu o carieră ireproşabilă, îşi pierde coechipierul şi prietenul în timpul unei acţiuni. Din investigaţiile pe care le face, Dakota descoperă că vinovat de uciderea prietenului său este un politician cu funcţii înalte. Dar, rând pe rând, dovezile lui dispar. Perseverenţa lui Dakota de a afla adevărul îl vor antrena într-un turbion al şantajului, corupţiei, falisficarilor, răpirilor şi crimelor.

00:55 HBO

Palatul ideal (Dramă, Franța, 2018) Cu: Jacques Gamblin, Laetitia Casta, Bernard Le Coq, Florence Thomassin, Natacha Lindinger

La finalul secolului al XIX-lea, Joseph Ferdinand Cheval (Jacques Gamblin) este un simplu poștaș care merge zilnic de-a lungul râului Drôme din sat în sat. Singur și trist, el o cunoaște în scurt timp pe femeia vieții lui, Philomena (Laetitia Casta). Din uniunea lor se naște Alice. Pentru acest copil pe care îl iubește mai mult decât pe oricine sau orice altceva, Cheval se aruncă într-un plan nebunesc: vrea să-i ridice cu propriile mâini un palat incredibil. Niciodată scutit de greutățile vieții, acest bărbat obișnuit nu va renunța și își va dedica 33 de ani ca să construiască o operă extraordinară – palatul ideal.

Deja ai votat!
se încarcă...