DUMINICĂ

23:15 PRO CINEMA

Metoda Bannen (acţiune, SUA, 2010) Cu: Mark Gantt, Vanessa Marcil, Gabriel Tigerman, Michael Ironside, Robert Forster, Michael Lerner, Ski Carr, Autumn Reeser

Filmul tratează problemele pe care le are Neal Bannen (Mark Gantt) cu Sonny (Ski Carr), un mafiot local, cu Dl. B (Robert Forster),  unchiul lui Bannen, tot  mafiot, şi problemele pe care le are cu tatăl lui care este poliţist şi totodată frate cu Dl.B, totul învârtindu-se în jurul unei cutii misterioase.

20:00 PRIMA TV

Dincolo de realitate (aventură/SF, Rusia 2018) Cu: Milos Bikovic, Antonio Banderas, Lyubov Aksyonova

Moscova contemporană. Un jucător talentat adună o echipă de oameni cu superputeri pentru a câștiga jackpot-ul cel mare la un cazinou. Dar la meci, el se găsește împotriva unui rival mistic mult mai puternic și ajunge într-un impas, punându-l în pericol pe el și pe echipa sa pe care a devenit iubită. Pentru a-și salva prietenii și iubita, personajul principal va trebui să meargă dincolo de dincolo.

 

 

22:35 CINEMAX

Comandoul Breitner (Război, Franța, 2019) Cu: Johan Heldenbergh, Linh Dan Pham, Lyna Khoudri, Steve Tientcheu, Pierre Lottin

1959, Franța. Colonelul Breitner primește o misiune secretă: să găsească corpul fostului său ofițer superior, colonelul Delignières, care a fost dat dispărut în Algeria franceză, înainte ca armată franceză să ardă tot locul. Brietner formează o echipă din cinci infractori, cărora li se promite libertate dacă misiunea reușește.

 

22:30 HBO

Blestemul (Horror, SUA, 2020) Cu: Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye

După ce o casnică tânără își ucide familia în propria casă, detectivul Muldoon (Andrea Riseborough), care se mută în oraș alături de fiul ei după moartea soțului din cauza cancerului, încearcă să investigheze și să rezolve cazul. În scurt timp, ea descoperă că o fantomă răzbunătoare a blestemat locuința și îi condamnă la o moarte violentă pe toți cei care intră în casă. Fiind ținta spiritului demonic, Muldoon trebuie să facă tot ce poate ca să-și protejeze fiul, dar și pe ea însăși. Regizat de Nicolas Pesce, „Blestemul“ este bazat pe filmul „Ju-On: The Grudge“ scris și regizat de Takashi Shimizu.

 

Deja ai votat!