LUNI

0
Meg Ryan

20:00 PRIMA

Sechestrat din dragoste (comedie/romantic, S.U.A, 2009) Cu: Meg Ryan, Timothy Hutton, Justin Long, Kristen Bell

Când avocata de succes Louise (Meg Ryan) află ca soţul ei, Ian (Timothy Hutton), plănuieşte să încheie căsnicia lor de 13 ani pentru o tânără de numai 20, pe nume Sara (Kriten Bell), decide să rezolve această situaţie dramatică într-un mod destul de drastic. Louise reuşeşte să-l lege burduf pe Ian în casa lor de vacanţă, şi refuză să-i dea drumul până când situaţia nu se va fi rezolvat în favoarea căsniciei primejduite. Evident că Ian nu cedează în faţa acestui comportament psihotic, astfel ca lucrurile – departe de a se rezolva, degenerează în ceva şi mai supărător. În timp ce soţii se ceartă, un huligan (Justin Long), care trece întâmplător pe lângă respectiva casa de vacanţă, aude urletele lui Ian şi decide să-i jefuiască pe cei doi, în loc să-l ajute pe bărbatul aflat la ananghie…

18:45 CINEMAX

Fără onoare (Aventuri, Marea Britanie, 2002) Cu: Heath Ledger, Kate Hudson, Wes Bentley, Djimon Hounsou, Michael Sheen

Povestea este plasată în 1898, iar eroul principal este ofițerul britanic Harry Feversham, care alege să demisioneze chiar în ajunul unei lupte împotriva rebelilor sudanezi. De la prietenii și logodnica lui, Feversham primește patru pene albe, simbolul lașității. Astfel, ofițerul se deghizează în arab și decide să plece în Sudan într-o misiune sub acoperire, pentru a-și răscumpăra onoarea. Când fostul său regiment este atacat, Feversham este cel care le salvează în secret viețile celor care îl catalogaseră drept laș.

23:05 HBO

American Beauty (Dramă-Comedie, SUA, 1999) Cu: Kevin Spacey, Annette Bening, Thora Birch, Wes Bentley, Mena Suvari

„Voi fi mort într-un an”, spune Lester Burnham (Kevin Spacey), un bărbat de vârstă mijlocie care se va întoarce împotriva tuturor aspectelor care îl țin pe loc – vârsta, soția (Annette Bening), slujba, propriul trup. Inspirat de dorința sexuală pe care o simte față de prietena sexy (Mena Suvari) a fiicei sale adolescente, Lester își dă demisia, începe să se antreneze, își cumpără mașina pe care și-a dorit-o mereu, o pune la locul ei pe soția lui care îl înșală… și, în sfârșit, începe să trăiască din nou.

19:30 FILM BOX PREMIUM

Melodie de-o seară (comedie, Canda, 2009) Cu: Laura Leighton, Antonio Cupo

Filmul prezintă povestea unui bărbat și a unei femei care, atrași în vârtejul pasiunii, petrec noaptea împreună și consecințele unei clipe de neatenție. Nora Flannery (Laura Leighton) e critic de muzică clasică, Jamie Derringer (Antonio Cupo) este în schimb un talentat și popular cântăreț de country. Cei doi se lasă în voia simțurilor, petrec împreună ceea ce ar trebui să fie o fierbinte, nebună aventură de o noapte, plină de pasiune. Totuși, relația lor nu se va putea limita la atât. Sarcina nedorită îi va obliga pe amanți să ia o decizie serioasă, care le va schimba radical viața de până atunci.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...