MARŢI

Mark Wahlberg

23:25 CINEMAX

Lunetistul (Thriller, SUA, 2007) Cu: Mark Wahlberg, Michael Peña, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas

A existat o perioadă când Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) era cel mai bun lunetist din armată, dar după ce a fost dezamăgit de sistem, bărbatul a dispărut fără urmă. Când niște oficiali guvernamentali de rang înalt îl găsesc în casa lui din munți, unde se izolase, Swagger este păcălit să se întoarcă pentru a opri un asasin hotărât să-l ucidă pe președintele Statelor Unite. În timpul misiunii însă, Swagger își dă seama că a fost trădat, când devine ținta unei vânători naționale. Rănit și disperat să dezvăluie responsabilii din spatele conspirației înainte să fie prea târziu, Swagger pune în mișcare un plan de răzbunare, care va face valuri și îi va afecta pe câțiva dintre cei mai puternici și mai corupți lideri ai lumii libere.

22:30 PRO CINEMA

Yellow (dramă, Puerto Rico, SUA,  2006) Cu: Roselyn Sanchez, Bill Duke, D.B. Sweeney, Jaime Tirelli, Sully Diaz, Richard Petrocelli, Manny Perez

Amaryllis Campos (Roselyn Sanchez) este o tânără balerina din Porto Rico, care visează să plece la New York pentru a deveni o dansatoare celebră. Ajunsă la New York este nevoită să lucreze într-un club de streaptease pentru a putea să se întreţină.

00.30 ANTENA 1

Terminatorul (acţiune, SUA 1984) Cu: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton

Doi luptători din viitor sunt trimiși în trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresă de a ucide o tânără femeie, celălalt de a o proteja. Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea este Kyle Reese, un tânăr călit în război de gherilă, care se îndrăgostește de femeia pe care o protejează și-și sacrifică viața pentru ea. De ce această luptă mortală în jurul ei ? Sarah Connor este aparent o femeie banală, îngrozită de înverșunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle însă îi dezvăluie faptul că fiul pe care-l va naște într-o zi, John Connor, va deveni liderul supraviețuitorilor unui nimicitor război nuclear și va salva omenirea de revolta mașinilor.

 

20:00 HBO

Te văd (Horror, SUA, 2019) Cu: Helen Hunt, Jon Tenney, Judah Lewis, Owen Teague, Libe Barer

Infidelitatea a pus presiune asupra familiei Harper pe măsură ce Greg (Jon Tonney), detectivul principal într-un caz de răpire, care a adus la suprafață un caz similar din anii trecuți, încearcă să găsească un mod prin care să-și ierte soția, pe Jackie (Helen Hunt). În timp ce vinovăția îi afectează sănătatea mintală lui Jackie, o prezență malefică începe să apară în casa Harper, punându-le fiul, pe Connor (Judah Lewis) într-un pericol mortal. O schimbare neașteptată în perspectivă dezvăluie o fantomă din trecut și adevărul rece și dur despre răul din casa Harper este, în sfârșit, descoperit.

Deja ai votat!