MIERCURI

0

00:30 PRO CINEMA

Nopţi albe (dramă, SUA 1985) Cu: Mikhail Baryshnikov, Gregory Hines, Jerzy Skolimowski

Povestea unui balerin rus, care cere azil politic în timpul unui turneu în Statele Unite, dar cade iarăşi în mâinile sovieticilor când avionul cu care se îndrepta spre Japonia, aterizează forţat în Siberia.

22:45 CINEMAX

Favorita (Dramă-Comedie, Marea Britanie, 2018) Cu: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn

La începutul secolului al XVIII-lea, Anglia este în război cu francezii. Cu toate acestea, cursele cu rațe și degustarea de ananas sunt activități care prosperă. Fragila regină Anne (Olivia Colman) ocupă tronul, iar prietena ei, Lady Sarah (Rachel Weisz), guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al reginei. Atunci când o nouă servitoare, Abigail (Emma Stone), sosește la palat, farmecul ei o cucerește pe Sarah, care o ia sub aripa ei. Astfel, Abigail întrevede o șansă de a se întoarce la rădăcinile ei aristocrate.

23:20 HBO

Scapă cine poate (Comedie, SUA, 2019) Cu: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell

O tânără mireasă (Samara Weaving) se alătură noului ei soț (Mark O’Brien) și familiei sale bogate într-un joc mortal, o tradiție în familia excentrică. Toți se luptă pentru propria supraviețuire în această comedie neagră.

21:00 FILM BOX PREMIUM

Bel Canto (dramă, SUA, 2018) Cu: Julianne Moore, Christopher Lambert, Ken Watanabe, Sebastian Koch, Olek Krupa, Ryo Kase

O faimoasă cântăreață de operă (Julianne Moore) călătorește într-o țară din America de Sud aflată sub dictatură militară ca să susțină un concert privat la o petrecere pentru un om de afaceri japonez foarte bogat (Ken Watanabe). În timp ce diplomații și politicienii se adună, vila este atacată de un grup de rebeli care cer eliberarea camarazilor capturați. Amenințări sunt făcute, vieți sunt pierdute, o negociere tensionată începe și o confruntare lungă pornește. În timp ce sunt ținuți prizonieri în casă, ostaticii și rebelii, care vorbesc limbi diferite, sunt obligați să găsească metode de comunicare. Muzica, mai ales frumoasele arii cântate de personajul interpretat de Moore, o pasăre în captivitate, declanșează o camaraderie care unește oamenii pe măsură ce legături neașteptate se formează între cei din casă. Ei își depășesc diferențele și își descoperă umanitatea comună.

Deja ai votat!
se încarcă...