LUNI, 8 MARTIE

Dennis Quaid

PRO TV

22:30 Fiecare vede altceva (acţiune, SUA, 2008) Cu:  Dennis Quaid, Matthew Fox, Forest Whitaker, Edgar Ramirez, Zoe Saldana, Ayelet Zurer

În thriller-ul de maximă acțiune, produs de Columbia Pictures, „Fiecare vede altceva”, opt oameni diferiți, fiecare cu punctul său de vedere, încearcă să descopere un singur adevăr privitor la culisele unei tentative de asasinat asupra președintelui Statelor Unite.

 

FILM BOX PREMIUM

19:25 Cum să faci ca s-o defaci? (comedie romantică SUA 2017) cu Reese Witherspoon, Michael Sheen, Lake Bell, Nat Wolff, Candice Bergen

Alice decide să înceapă o viață nouă și se mută înapoi în orașul său natal, Los Angeles, împreună cu cele două fetițe ale ei. În seara aniversării celor 40 de ani, Alice cunoaște trei tineri cineaști aspiranți care aveau nevoie disperată de un loc unde să locuiască. Ea acceptă ca cei trei să locuiască temporar în casa ei de oaspeți, dar acest aranjament va avea urmări neașteptate. Noua “familie” a lui Alice, dar și noua ei idilă romantică amenință să se transforme într-un dezastru când aceasta se trezește la ușă cu fostul ei soț, care s-a întors cu bagaje cu tot să reia relația întreruptă.Cum să faci ca s-o desfaci? e o comedie despre dragoste, prietenie, și familiile pe care ni le formăm.

 

TNT

20:05 Regatul de foc (fantastic coprod. 2002) cu Matthew McConaughey, Christian Bale

Dragonii sunt ființe sofisticate, inteligente, evoluate, pretențioase, care nu vor să împartă cu nimeni conducerea planetei. Acum șef al pompierilor, Quinn (CHRISTIAN BALE) are misiunea de a ocroti viața celor dintr-o mică așezare, fapt pentru care trebuie să țină oamenii cât mai departe de fiara apocaliptică. În mijlocul evenimentelor apare pe nepusă masă un american, Van Zan (MATTHEW McCONAUGHEY) care trâmbițează că poate să ucidă făpturile răului și să salveze omenirea de la extincție. Cert este că metodele propuse de Van Zan sunt, nu numai cam neortodoxe, dar par de-a dreptul de neconceput în ochii lui Qiunn.

 

PRO CINEMA

22:15 Prieten si dusman (acţiune SUA 1997) cu Brad Pitt, Harrison Ford

Ultimul film al marelui regizor Alan J. Pakula, „Prieten și dușman”, îi reunește în prim plan pe doi dintre cei mai iubiți și bine cotați actori – Harrison Ford și Brad Pitt. Acesta din urmă joacă rolul lui Frankie McGuire, un fanatic IRA, mișcarea separatistă irlandeză, care și-a văzut tatăl ucis de soldații Armatei Britanice la vârstă de opt ani. El avea să crească odată cu ura inimaginabilă din el, sperând că într-o bună zi să-i ucidă pe criminalii părintelui sau. Peste aproape 20 de ani, palmaresul lui Frankie va fi unul dintre cele mai sângeroase – 24 de victime, dintre care 13 soldați englezi și 11 politicieni. După o cruntă lupta de gherilă, una dintr-un lung șir, Frankie fuge în SUA la bordul unei ambarcațiuni improvizate având asupra să o mare suma de bani.

Deja ai votat!