MARŢI, 9 MARTIE

FILM NOW

20:00 Clubul divorţaţilor (2020, Comedie) cu Arnaud Ducret, François-Xavier Demaison, Audrey Fleurot

După 5 ani de căsătorie, Ben este în continuare îndrăgostit nebunește de sotia lui. Până în ziua în care descoperă în public că aceasta îl înșală…

 

NATIONAL TV

21:00 Preţul ambiţiei (comedie neagră SUA 1994) cu Michelle Forbes, Kevin Spacey, Frank Whaley, Benicio Del Toro

Buddy Ackerman este boss-ul unei case de producție, iar Guy este noul angajat. Buddy se dovedește a fi un șef dur și fără sentimente, iar Guy îndură ce îndură după care va veni și vremea răzbunării. Sătul până peste cap de capriciile șefului și suspicios că acesta i-a furat și iubita, Guy va avea o criză de nervi și-l va chinui pe șef. Cum se vor termina toate acestea, rămâne să vedeți!

 

HBO

21:40 Monstruos (SF, SUA, 2008) Cu: Lizzy Caplan, Jessica Lucas, T.J. Miller, Michael Stahl-David, Mike Vogel

Cu o noapte inainte de plecarea lui in Japonia, Rob considera petrecerea lui de ramas-bun un bun prilej sa confeseze anumite sentimente. Din pacate, totul ia o intorsatura neasteptata in momentul cand pamantul incepe sa se cutremure. O liniste se asterne brusc, iar toata lumea vrea sa afle detalii despre cutremur. Lumea urca pe acoperis sa vada ce pagube a provocat cutremurul. O minge de foc explodeaza la orizont. Urmeaza o cadere de curent. Confuzia si panica se instaleaza, in timp ce oameni de la petrecere ies pe strada. O multime de tipete si un raget inuman se aud pe strada, oameni panicati alearga cautand adapost, iar Rob si prietenii sai sunt nevoiti sa mearga printr-un peisaj schimbat total. Nimic nu mai este la fel ca acum cateva ore: peisajul si atmosfera s-au schimbat dintr-un calm relativ intr-un oras de nerecunoscut: cineva sau ceva monstruos a pus stapanire pe oras… Incepe lupta pentru supravietuire.

 

PRO CINEMA

22:30 Joc periculos 4 (thriller 2010) cu Ashley Parker Angel, Jillian Murray, Marnette Patterson

După ce petrece o noapte fierbinte cu trei femei superbe, tânărul fiu al unui proaspăt ucis milionar se trezește aruncat într-un joc periculos și murdar, înțesat cu crime și seducție.

Deja ai votat!