JOI, 11 MARTIE

0

ANTENA 1

22.30 Hai să fim poliţişti (comedie, SUA 2014)

Este cea mai tare comedie cu polițiști, doar că… eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. și Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orășelul de baștină și, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcați în uniforme de polițiști, cei doi amici devin senzația cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci și cu detectivi vânduți mafiei. Vor face ei față provocărilor?

FILM NOW

20:00 Phil (2019, Dramă) cu Greg Kinnear, Emily Mortimer, Bradley Whitford, Jay Duplass, Megan Charpentier

Un medic dentist deprimat, în criza din mijlocul vieții, încearcă să afle de ce unul dintre cei mai fericiți pacienți dintr-o dată se sinucide, iar o aventură plina de comedie întunecată începe.

NATIONAL TV

21:00 Z pentru Zacariah (SF coprod. 2015) cu Chris Pine, Chiwetel Ejiofor, Margot Robbie

Cea de-a treia producție a regizorului Craig Zobel este plasată într-un viitor postapocaliptic în care Ann (Margot Robbie) trăiește singură la o fermă, acolo unde pare ultima supraviețuitoare de pe Pământ. Lumea ei este zguduită atunci când un om de știință (Chiwetel Ejiofor) îi iese în cale, fugind de ororile cu care Ann nu se mai întâlnește de vreme ce trăiește într-un loc imun la pericolul radiațiilor. Cei doi încep să alcătuiască un cuplu straniu până când al treilea necunoscut (Chris Pine) își face apariția.

HBO

01:55 Agentul de la U.N.C.L.E. (Acțiune, SUA, 2015) Cu: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Hugh Grant

Plasat la începutul anilor 60′, în plin Război Rece, Agentul de la U.N.C.L.E. evidențiază concurența dintre cei doi agenți de top CIA și KGB. Nevoiți să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizație criminală internațională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare și tehnologie avansată. Singura pistă către organizația secretă este fiica unui om de știință german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizație.

Deja ai votat!
se încarcă...