VINERI

0
Owen Wilson

23:10 HBO

Fără scăpare (Acțiune, SUA, 2015) Cu: Owen Wilson, Lake Bell, Sterling Jerins, Claire Geare, Pierce Brosnan

Owen Wilson, Pierce Brosnan și Lake Bell interpretează rolurile principale în acest thriller plin de acțiune. Filmul spune povestea unui om de afaceri american care se mută cu familia lui în Asia de Sud-Est. În scurt timp, ei se trezesc în mijlocul unei violente lovituri de stat și trebuie să găsească rapid o scăpare în timp ce rebelii atacă orașul.

17:40 CINEMAX

Schimbă totul! (Comedie, Italia, 2020) Cu: Valentina Lodovini, Neri Marcorè, Libero De Rienzo, Dino Abbrescia, Andrea Pisani

Giulia (40 de ani) are o rutină zilnică haotică, într-un oraș mare și stresant. Ea are de-a face zilnic cu noul și incompetentul ei șef, cu falitul ei partener, cu fiul lui adolescent, cu prietena cea mai bună care nu o ascultă și continuă să viseze la povești de iubire imposibile. Ca să nu mai pomenim și de insuportabilul cântar, care mereu îi arată aceeași greutate, deși Giulia e mereu la dietă. Aflată la limita unei căderi nervoase, ea se hotărăște să ceară sfatul unui antrenor de viață bizar. După ce bea amestecul pe care i-l prescrie acesta, Giulia nu mai poate să filtreze ce spune. Toate umilințele și furia pe care le-a ținut în ea de-a lungul anilor explodează fără să aibă niciun control, iar consecințele sunt amuzante.

22:30 PRO CINEMA

Poanta (comedie SUA, 1988) Cu: Tom Hanks, John Goodman

Steve Gold (Tom Hanks), despre care părinţii săi cred că studiază, conştiincios, medicina, e animator comic într-un local de periferie. Salariile sunt foarte mici şi toţi speră să dea marea lovitură. Steve o ia sub aripa lui pe o tânără casnică, care speră şi ea la o carieră în domeniu. În momentul în care un post de televiziune organizează o seară de preselecţii, prietenia este repede uitată şi fiecare îşi apără şansa de a se face cunoscut.

23:00 PRO TV

Un cuplu mortal (acţiune, SUA 2010 ) Cu: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O’Hara, Katheryn Winnick, Kevin Sussman, Lisa Ann Walter

După ce se desparte de iubitul ei, Jennifer Kornfeldt (Katherine Heigl) pleacă împreună cu părinţii ei la Nişa. La hotel, în timp ce se află în lift, îl întâlneşte pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher) care o invită să bea ceva împreună.

Deja ai votat!
se încarcă...