SÂMBĂTĂ

0

19:20 CINEMAX

Coda (Dramă, Canada, 2019) Cu: Patrick Stewart, Katie Holmes, Giancarlo Esposito, Drew Davis, Catherine St-Laurent

Henry Cole (Patrick Stewart) e un pianist faimos, care se întoarce pe scenă după o absență îndelungată, doar ca să-și dea seama că are trac. Timpul și rănile vechi l-au prins din urmă pe maestru. Dezorientat și pregătit să renunțe, el o întâlnește pe Helen Morrison (Kate Holmes), critic de muzică cu un spirit rebel și un trecut problematic. Helen crede că deține cheia sănătății mintale a lui Henry, dar pe măsură ce relația lor evoluează, e posibil ca ea să devină și pierzania lui, când îl confruntă cu cea mai mare provocare a sa.

22:20 HBO

În izolare (Comedie, Marea Britanie, 2021) Cu: Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Stephen Merchant, Mindy Kaling, Lucy Boynton

Linda (Anne Hathaway) și Paxton (Chiwetel Ejiofor), recent despărțiți, se află la o răspântie tulburătoare atunci când carantina obligatorie din Londra, impusă de pandemia Covid, îi obligă să stea împreună sub același acoperiș. În timp ce noile responsabilități ale Lindei, directoare de marketing, o fac să fie dezamăgită de lumea corporatistă, Paxton, un artist cu un trecut infracțional, este disponibilizat. Prin poezie și cantități generoase de vin, eforturile lor de a locui în pace îi ajută să se redescopere și să devină obsedați de o ocazie norocoasă de a încerca să fure niște bijuterii. Inteligent, sexy și surprinzător, filmul îi urmărește pe Linda și Paxton în timp ce speră ca parteneriatul lor să le oferă șansa să-și schimbe viețile pentru totdeauna.

21:30 PRIMA TV

Ultimele zile pe Pământ (aventuri/SF Spania 2013) Cu: José Coronado, Marta Etura, Quim Gutiérrez

O epidemie misterioasă se răspândește pe întreaga planetă. Omenirea dezvoltă o teamă irațională pentru spațiile deschise, care cauzeaza moartea instantanee. Curând, populatia lumii este prins în interiorul clădirilor. Cum Barcelona intra în haos, Marc pornește pentru a o găsi pe prietena lui, Julia.

20:30 PRO CINEMA

Burlesque: Vis împlinit (drama SUA, 2014) Cu: Christina Aguilera, Cher

Odată cu muzicalul Burlesque, un film electrizant, în timpul căruia nu-ți poți stăpâni picioarele să nu bată tactul și ochii să nu zâmbească de încântare, scenaristul și regizorul Steven Antin ne oferă o poveste nemuritoare despre aspirații împlinite în lumea showbiz-ului. Este o piatră de hotar pentru divertismentul live, un film strălucitor care dă o nouă culoare și o nouă imagine filmului de divertisment.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...