MIERCURI

0

21:00 CINEMAX

Suntem plutitori (Aventuri, SUA, 2018) Cu: Angela Sarafyan, Luke Hemsworth, Uzo Aduba, Amanda Plummer, Graham Greene

Filmul o urmărește pe Francesca (Angela Sarafyan), o prostituată care își găsește sfârșitul prematur în mâinile unui client. După ce moare, Francesca are un interviu pentru o slujbă pe lumea cealaltă cu o figură băgăreață căreia i se spune Sir (Uzo Aduba) care o trimite rapid înapoi pe Pământ ca să ajute diverși oameni. Viețile se împletesc când Francesca navighează prin lumea viilor întâlnind străini exact când trebuie și le direcționează viața pe un drum mai bun spre fericire sau pe un drum rău spre un final tragic. Iar, în același timp, ea caută în secret o persoană iubită de la care nu a avut șansa să-și ia la revedere.

23:40 HBO

Până la capăt (Dramă, SUA, 2016) Cu: Anthony Mackie, Melissa Leo, Bradley Whitford, Stephen Root

Bryan Cranston este Lyndon B. Johnson în această producție HBO Films, regizată de Jay Roach după piesa lui Robert Schenkkan, cu același nume. Filmul oferă o privire în culisele primului an ca președinte al lui Johnson: el depune jurământul imediat după asasinarea președintelui Kennedy, se confruntă cu urmările războiului din Vietnam și trebuie să creeze un echilibru între interese diferite, ca să lanseze proiectul său de lege despre drepturile civile – totul în timp ce încearcă să câștige alegerile pentru primul său mandat complet de președinte.

20:30 PRO CINEMA

Răpite în Cleveland (dramă 2015) Cu: Taryn Manning, Raymond Cruz, Katie Sarife, Samantha Droke, Pam Grier

Pe 22 august 2002, Michelle Knight, o mamă singură de 21 de ani, a fost răpită de Ariel Castro în Cleveland și ținută captivă în casa lui pentru mai mult de 11 ani. Luând putere din credința în Dumnezeu și decisă să se reunească cu fiul ei, Knight refuză să fie învinsă de Castro. Curând, el mai răpește două adolescente, pe Amanda Berry și pe Gina DeJesus, iar Michelle le devine prietenă și soră. Când Berry rămâne însărcinată cu copilul lui Castro, Knight este cea care o ajută să nască, acordându-i primul ajutor fetiței sub amenințarea lui Castro: „Dacă bebelușul moare, mori și tu.”. În ciuda unui deceniu de brutalitate, spiritul lui Michelle nu se lasă răpus și credința ei de nezdruncinat în fața unei situații aparent fără speranță este o declarație la adresa spiritului uman. Pe 6 mai 2013, Michelle a fost salvată din casa care i-a servit ca închisoare pentru aproape 11 ani și i-a fost dată șansa de a-și reface viața.

22:30 PRO TV

Din Paris, cu dragoste (acţiune, Franţa 2010) Cu: John Travolta, Jonathan Rhys Meyers, Kasia Smutniak, Richard Durden, Bing Ying, Amber Rose Revah, Eric Godon

James Reece (Jonathan Rhys Meyers), asistentul personal al ambasadorului Statelor Unite ale Americii în Franţa, duce o viaţă de invidiat în Paris, alături de iubita lui de origine franceză.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...