JOI

0

23:25 CINEMAX

Între viață și moarte (Dramă, SUA, 1999) Cu: Nicolas Cage, Patricia Arquette, John Goodman, Ving Rhames, Tom Sizemore

Această dramă urbană plină de suspans, regizată de Martin Scorsese, îl prezintă pe Frank Pierce (Nicolas Cage), un paramedic aflat în pragul unui colaps fizic și emoțional. Frank lucrează de mulți ani în unul dintre cele mai brutale cartiere din New York și presiunea slujbei sale l-a afectat. Plin de îndoieli, el este bântuit de spiritele oamenilor pe care nu i-a putut salva și, în timp ce își dorește cu disperare să-și dea demisia, forțe externe nu-l lasă să plece.

20:00 HBO

Un știrist legendar (Comedie, SUA, 2004) Cu: Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner

Will Ferrell este Ron Burgundy, un cunoscut prezentator de știri din San Diego din anii 1970 care crede că femeile au un loc în redacție atâta timp cât fac reportaje doar despre prezentări de modă sau despre rețete culinare. Astfel că atunci când Ron află că va lucra cu o prezentatoare tânără (Christina Applegate) care este frumoasă, deșteaptă și ambițioasă, se va declanșa o luptă între doi oameni de televiziune cu păr frumos.

20:30 PRO CINEMA

Roborechinul (acţiune 2015) Cu: Alexis Peterman, Matt Rippy, Nigel Barber, Vanessa Grasse

O nava extraterestra trimite in ocean o torpila care este inghitita de un rechin Marele Alb. Acesta se transforma intr-un rechin robot si distruge tot in calea lui.

20:00 FILM NOW

Teleportaţi în adolescenţă (2010, Comedie) Cu: John Cusack, Clark Duke, Craig Robinson, Rob Corddry, Sebastian Stan

După o beție cruntă, într-un jacuzzi, cei patru se trezesc cu mari dureri de cap … în iarna anului 1986. Dezmeticindu-se cu greu, bărbații reușesc să înțeleagă că șansa care li s-a oferit în mod miraculos le poate schimba în sfârșit destinele. Unul dintre ei va găsi o nouă dragoste, unul va deprinde cum să ia atitudine în cuplu, al treilea își va găsi chemarea și ultimul va realiza că viața este prea frumoasă ca să o lase să treacă pe lângă el.

 

Deja ai votat!
se încarcă...