VINERI

0

20:30 PRO CINEMA

Tatăl vitreg (thriller, SUA, 2009) Cu: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley, Amber Heard, Sherry Stringfield

Michael Harding (Penn Badgley), se întoarce de la şcoala militară şi o găseşte pe mama lui Susan (Sela Ward), îndrăgostită, locuind împreună cu David Harris (Dylan Walsh), noul ei iubit.

23:00 PRO TV

Hoaţa de identitate (comedie, SUA, 2013) Cu: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, T.I., Genesis Rodtriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick

După ce identitatea îi este furată, Sandy Patterson (Jason Bateman) recurge la măsuri extreme pentru a-şi recăpăta viaţa.

23:20 CINEMAX

Arde! (Thriller, SUA, 2019) Cu: Tilda Cobham-Hervey, Josh Hutcherson, Suki Waterhouse, Harry Shum Jr., Shiloh Fernandez

Filmul prezintă viața Melindei (Tilda Cobham-Hervey), o femeie singură și instabilă, angajată la o benzinărie, care s-a săturat să tot fie eclipsată de colega ei mult mai încrezătoare și extrovertită (Suki Waterhouse). Când angajatele sunt amenințate cu arma de către Billy (Josh Hutcherson), un bărbat disperat care are nevoie de bani, Melinda găsește o ocazie să creeze o legătură cu hoțul, indiferent de cine va fi rănit.

22:30 HBO

Regii din Baltimore (Dramă, SUA, 2020) Cu: Jahi Di’Allo Winston, Meek Mill, William Catlett, Teyonah Parris, Donielle T. Hansley Jr.

Mouse (Jahi Di’Allo Winston), în vârstă de 14 ani, își dorește cu disperare să se alăture Găștii de la Miezul Nopții, un grup infam de motocicliști din Baltimore care fac legea pe străzi. Stro, fratele lui mai mare, a fost cel mai bun motociclist al lor înainte de moartea sa tragică, o moarte care îl consumă pe Mouse la fel de mult ca pasiunea pentru motociclete. Mama lui Mouse (Teyonah Parris) și mentorul său, detectivul Rivers (William Catlett), lucrează din greu ca să-l ajute pe carismaticul adolescent să-și atingă potențialul maxim, dar când Blax (Meek Mill), liderul Găștii de la Miezul Nopții, îl ia pe băiat sub aripa sa, dorința de a-și accelera propria motocicletă îl duce pe Mouse pe un alt drum, departe de cel deja stabilit pentru el.

Deja ai votat!
se încarcă...