SÂMBĂTĂ

0
Clive Owen

21:30 PRIMA TV

Legături de sânge (dramă, SUA-Franța 2013) Cu: Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis, Billy Crudup

O epidemie misterioasă se răspândește pe întreaga planetă. Omenirea dezvoltă o teamă irațională pentru spațiile deschise, care cauzează moartea instantanee. Curând, populaţia lumii este prins în interiorul clădirilor. Cum Barcelona intră în haos, Marc pornește pentru a o găsi pe prietena lui, Julia.

21:45 CINEMAX

Etajul X (Scurtmetraj, Germania, 2016) Cu: Eva Medusa Gühne, Morgana Muses

O întâlnire accidentală din liftul unui magazin duce două femei în vârstă la limitele lor și le obligă să improvizeze până când liftul se blochează.

20:00 HBO

Tipografic Majuscul (Dramă, România, 2020) Cu: Bogdan Zamfir, Șerban Lazarovici, Ioana Iacob, Șerban Pavlu, Alexandru Potocean

România, 1981. Ceaușescu e la conducere, fiind liderul unei Românii comuniste. Acesta scrie povestea oficială cu ajutorul Televiziunii Naționale. Mugur Călinescu, un adolescent de 16 ani, scrie o altă poveste pe pereți, cu mesaje împotriva regimului. Acțiunile lui sunt notate într-un dosar voluminos ținut de poliția secretă (Securitate), care l-a supravegheat, prins, interogat și distrus. Conectarea ambelor povești, cea secretă și publică, personală și colectivă, aduce la lumină un erou necunoscut la 30 de ani de la căderea comunismului.

19:30 Film Box Premium

Salvare fatală (dramă SUA 2002) Cu: Steve Guttenberg, Anna Fin, Maximilian Artajo

O catastrofă se întâmplă cu o zi înainte de înfăţişarea pentru divorțul lui Iacob şi Emilie, fiul lor, Toby cade într-o fântână în timp ce joacă în pădure – pădurea sufletelor pierdute, așa cum o numește legenda. Pompierul Mike, prietenul din copilărie al lui Emilie încearcă să îl salveze pe Toby, dar ceea ce pare simplu la prima vedere se dovedește a fi imposibil. Toby este prins în fântâna adâncă și după o ploaie puternică nivelul apei creşte, amenințând să-l înece. Timpul se scurge fără milă.

 

Deja ai votat!
se încarcă...