DUMINICĂ

0
Ryan Reynolds

18:10 FILM NOW

Dacă aş fi… tu? (2011, Comedie) Cu: Ryan Reynolds, Jason Bateman

Ryan Reynolds și Jason Bateman sunt starurile comediei The Change-Up, regizată de David Dobkin (Wedding Crashers), după un scenariu de Jon Lucas & Scott Moore (The Hangover), filmul fiind produs de Neal Moritz (Fast & Furious, Click). Este un film care ia povestea clasică a unui schimb de corpuri, o leagă strașnic și o aruncă de pe stâncă, pentru a ne oferi o comedie originală și o perspectivă cu totul proaspătă.

 

22:30 PRO CINEMA

Metoda Bannen (acţiune, SUA, 2010) Cu: Mark Gantt, Vanessa Marcil, Gabriel Tigerman, Michael Ironside, Robert Forster, Michael Lerner, Ski Carr, Autumn Reeser

Filmul tratează problemele pe care le are Neal Bannen (Mark Gantt) cu Sonny (Ski Carr), un mafiot local, cu Dl. B (Robert Forster),  unchiul lui Bannen, tot  mafiot, şi problemele pe care le are cu tatăl lui care este poliţist şi totodată frate cu Dl.B, totul învârtindu-se în jurul unei cutii misterioase.

16:50 CINEMAX

Inception (SF, SUA, 2010) Cu: Elliot Page, Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) e un hoț îndemânatic, cel mai bun în arta periculoasă a „extracției” ce presupune furtul unor secrete valoroase din subconștientul profund, în timpul viselor, atunci când mintea e cea mai vulnerabilă. Rara abilitate a lui Cobb l-a transformat într-un jucător foarte solicitat în lumea înșelătoare a spionajului corporatist, dar și într-un fugar internațional și l-a costat tot ce-a avut mai drag pe lume. Acum lui Cobb i se oferă o nouă șansă. O ultimă slujbă i-ar putea reda vechea viață, dar numai dacă poate îndeplini imposibilul. În locul unui jaf perfect, Cobb și echipa sa de specialiști trebuie să realizeze exact opusul: sarcina lor nu e să fure o idee, ci să plaseze una. Dacă reușesc, ar putea fi crima perfectă.

18:10 HBO

Scandal în educație (Comedie, SUA, 2020) Cu: Hugh Jackman, Allison Janney, Ray Romano, Geraldine Viswanathan, Alex Wolff

Frank Tassone (Hugh Jackman) și Pam Gluckin (câștigătoarea premiului Oscar, Allison Janney) sunt administratorii unei școli din Long Island care au adus districtului școlar Roslyn un prestigiu fără precedent. Frank, mereu la patru ace, este maestrul mesajelor pozitive, fie când se află în fața unei audiențe, fie când este în fața unui elev sau părinte. Pe scurt, Frank pare că nu ar putea să greșească vreodată. Asta până când un elev reporter (Geraldine Viswanathan) decide să acorde mai multă atenție unor rapoarte de cheltuieli și începe să descopere o schemă de delapidare de mari proporții. Acest lucru îl face pe Frank să gândească un plan prin care să se acopere, prin orice mijloace necesare.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...