LUNI

0

22:30 PRO TV

În mijlocul furtunii (acţiune, SUA, 2014) Cu: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter

Natura se dezlănţuie, iar oraşul Silverton este măturat de o serie de tornade care îi alarmează pe locuitori. În timp ce unii încearcă să găsească adăpost, teribiliştii merg în mijlocul acţiunii să vadă cât mai de aproape manifestările uluitoare ale naturii.

21:00 CINEMAX

Înainte, tineri! (Comedie, Mexic, 2020) Cu: Daniela Arce, Rodrigo Cortés, Mario Palmerin, Iñaki Godoy, Paola Arroyo

Martin e îndrăgostit nebunește de o fată pe care abia o cunoaște. El vrea să-și proclame iubirea în fața unei lumi căreia nu pare să-i pese. Daniel e un muzician devenit taximetrist, după ce și-a lăsat iubita adolescentă însărcinată. Ziua în care hotărăște să devină un adult responsabil nu o să fie așa cum a sperat. Dulce e o fată agresivă și care râde de toată lumea din liceu, dar care în secret, e fragilă și își dorește să fie iubită. Acum e pregătită să își ofere virginitatea oricui e dispus să o ia. Pedro e dezamăgit de lumea adulților, din care s-a retras vorbind propria sa limbă. Filmul creează o legătură între pasiunile și temerile lor și obstacolul lor comun din viață – maturizarea.

 

23:15 HBO

Erin Brockovich (Dramă, SUA, 2000) Cu: Julia Roberts, Aaron Eckhart, Albert Finney, Marg Helgenberger, Cherry Jones

Filmul este o dramă neconvențională bazată pe evenimente adevărate. Erin Brockovich (Julia Roberts) se află într-o situație dificilă după un accident de mașină, iar avocatul ei, Ed Masry (Albert Finney), nu reușește să-i obțină o înțelegere. Fără bani, fără o slujbă și fără nicio perspectivă, Erin îl imploră pe Ed să o angajeze la firma lui de avocatură. Acolo descoperă o afacere de mușamalizare a unui caz privind contaminarea apei dintr-o localitate ce a cauzat boli grave în rândul oamenilor. Insistența ei și interesul său față de viața lor îi determină pe localnici să o asculte, să aibă încredere în ea și astfel Erin reușește să strângă peste 600 de reclamații. Erin și Ed câștigă cea mai mare sumă plătită în urma unei înțelegeri directe din întreaga istorie a Statelor Unite ale Americii. Julia Roberts a câștigat premiul Academiei Americane de Film pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

21:45 FILM NOW

Martor şi acuzator (2010, Thriller) Cu: Monica Bellucci, Rachel Weisz

Drama regizată de Larysa Kondracki ne-o prezintă pe Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o polițistă din Nebraska cooptată într-o misiune de păstrare a păcii din Bosnia. Femeia își riscă slujba și propria viață în încercarea de a aduce la lumină un imens scandal sexual în care erau implicate personalități americane, dar și oficiali ai Națiunilor Unite.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...