MARŢI

0

20:00 PRIMA TV

Jucătoarea (comedie, S.U.A 2012) Cu: Bruce Willis, Rebecca Hall, Laura Prepon

Lay Your Favorite spune povestea lui Beth (Rebecca Hall), o tânără de vreo 30 de ani care ajunge la Las Vegas, unde îl impresionează pe Dink (Willis), un parior profesionist. Beth și Dink vor lua casele de pariuri pe nepregătite, dar asta nu înseamnă că relația lor va merge doar în sus de acum înainte, mai ales când pe fir intră și Tulip, soția lui Dink, interpretată de Catherine Zeta-Jones.

16:00 PRO CINEMA

Tootsie (comedie, USA, 1982) Cu: Dustin Hoffman, Jessica Lange, Teri Garr, Dabney Coleman

Un actor ghinionist (Dustin Hoffman) se trezeşte într-o bună zi şomer. În cele din urmă norocul îi surâde simpaticului Hoffman, care se deghizează în femeie şi joacă rolul vieţii pe celebra scenă de pe Broadway. Filmul este câştigător al râvnitului Oscar, acordat actriţei Jessica Lange pentru remarcabilul rol din această creaţie a marelui regizor Sydney Pollack.

23:30 CINEMAX

Atlantida (Dramă, Ucraina, 2019) Cu: Andriy Rymaruk, Liudmyla Bileka, Vasyl Antoniak

Estul Ucrainei, viitorul apropiat. Un deșert unde oamenii nu pot supraviețui. Sergey, un fost soldat care suferă de stres posttraumatic, are probleme de adaptare la noua sa realitate: o viață în bucăți, un tărâm în ruine. Când topitoria unde lucrează în sfârșit se închide, el găsește un mod neașteptat prin care să facă față situației și se oferă voluntar la misiunea Black Tulip, unde voluntarii trebuie să exhumeze cadavrele de război. Pe măsură ce lucrează alături de Katya, el înțelege că un viitor mai bun e posibil. Oare va învăța să trăiască fără război și să se accepte așa cum e?

23:35 HBO

Cosmoball (Aventuri, Rusia, 2020) Cu: Evgeniy Romantsov, Viktoriya Agalakova, Mariya Lisovaya, Ivan Ivanovich, Elizaveta Taychenacheva

Mulți ani după ce războaiele Galaxiei au declanșat dezastre în întreaga lume și prăbușirea Lunii, omenirea se străduiește să supraviețuiască, având un singur idol de venerat – Cosmoball, un joc fascinant, jucat între oameni și extratereștri, pe nava extraterestră uriașă care plutește în cer. Un tânăr cu o putere enormă, de natură necunoscută, se alătură echipei de supereroi temperamentali, în schimbul unui leac pentru boala fatală a mamei sale. Cei Patru de pe Pământ vor lupta nu doar ca să apere onoarea planetei lor în jocul spectaculos, dar și pentru a înfrunta amenințarea adusă Galaxiei și pentru a-și îmbrățișa propriile destine.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...