MIERCURI

0

22:30 PRO TV

Fraierii (acţiune, SUA, 2010) Cu: Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short

Membrii unei echipe din Forţele Speciale sunt trimişi în jungla boliviană într-o misiune. Clay (Jeffrey Dean Morgan), Jensen (Chris Evans), Pooch (Columbus Short) şi Cougar (Oscar Jaenada) află că au fost trădaţi şi devin tintele unui inamic periculos, Max (Jason Patric).

00.00 ANTENA 1

Arma timidă (comedie, Marea Britanie 2018) Cu: Antonio Banderas, Olga Kurylenko, Ben Cura

Filmul urmărește povestea lui Turk Henry, o stea a muzicii rock de vârstă mijlocie, a cărei soție supermodel este răpită în timpul vacanței lor în Chile. Căsătorit cu un supermodel și putred de bogat, Turk descoperă curând că Chile este probabil ultimul loc în care un dependent de sex aflat în recuperare ar trebui să plece în vacanță. În timp ce se luptă cu monogamia, soția lui este răpită misterios de un grup de renegați, pirați fără navă. Cu prea puțină asistență din partea autorităților locale și incapabil să se miște mai mult decât să comande un sandwich, Turk este forțat să se angajeze într-o misiune de a-și salva soția. Cu abilități mai degrabă potrivite pentru a cânta la chitară și pentru a petrece, el este forțat să-și lase stilul de viață confortabil și să navigheze prin junglele periculoase și zonele întunecate ale Americii de Sud pentru a-și salva soția din mâinile răpitorilor.

17:30 CINEMAX

Minciună nevinovată (Dramă, Canada, 2019) Cu: Kacey Rohl, Amber Anderson, Martin Donovan, Thomas Olajide, Connor Jessup

O dansatoare talentată, aparent născută pentru scenă, Katie (Kacey Rohl) este la fel de agilă când vine vorba despre continuarea unei minciuni elaborate care a convins pe toată lumea, inclusiv mulți donatori, că luptă împotriva cancerului. Deja este considerată o eroină locală și e imortalizată ca hashtag, dar acum i se cere să arate documente medicale autentice care să-i confirme diagnosticul. Astfel, situația începe să se înrăutățească pe măsură ce ea încearcă să găsească niște documente false. În plus, nu o ajută nici faptul că prietena ei (Amber Anderson) insistă să fie mereu lângă ea, iar tatăl ei (Martin Donovan) amenință să dezvăluie adevărul.

15:25 HBO

Monica și prietenii ei: Legături (Aventuri, Brazilia, 2019) Cu: Giulia Benitte, Kevin Vechiatto, Laura Rauseo, Gabriel Moreira, Rodrigo Santoro

Fluffy, câinele lui Jimmy Five, a dispărut. Jimmy pune la cale un plan pentru a salva cățelul, dar pentru asta, va avea nevoie de prietenii lui loiali: Monica, Maggy și Smudge. Împreună, ei vor înfrunta obstacole și vor trăi niște aventuri incredibile pentru a-l aduce pe Fluffy înapoi acasă. Filmul este adaptarea benzilor desenate cult realizate de brazilianul Mauricio de Sousa, care au fost distribuite încă din anii 1950 și au fost publicate în 40 de țări și traduse în 14 limbi.

Deja ai votat!
se încarcă...