JOI

0

22.30 ANTENA 1

Cealaltă femeie (comedie, SUA 2014) Cu: Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Nikolaj Coster-Waldau

După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie încearcă să își refacă viața distrusă. Dar, când o cunoaște întâmplător pe soția înșelată de acesta, își dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra ticălosului care le-a mințit și le-a înșelat pe toate trei.

22:30 PRO CINEMA

Chiriaşul (thriller, SUA, 2009) Cu: Alfred Molina, Hope Davis, Shane West, Donal Logue, Philip Baker Hall, Rachael Leigh Cook, Rebecca Pidgeon

Filmul “Chiriaşul” prezintă două poveşti paralele. Detectivul Mannin are probleme în familie, soţia lui fiind internată după ce a suferit o cădere psihică, iar fiica  îl acuză că este responsabil de situaţia mamei.

19:25 CINEMAX

Lola (Dramă, Belgia, 2019) Cu: Benoît Magimel, Mya Bollaers, Els Deceukelier, Sami Outalbali, Jérémy Zagba

Când Lola, o tânără transgender în vârstă de 18 ani, află că în sfârșit își poate face operația, mama ei, singurul său sprijin financiar, moare. Respectând ultimele dorințe ale mamei sale, Lola și tatăl ei, cu care este mereu în conflict și pe care nu l-a mai văzut de doi ani, pornesc într-o călătorie spre coasta belgiană. Ei își dau seama că s-ar putea ca rezultatul călătoriei să nu fie cel la care se așteptau…

00:30 HBO

La vale (Dramă-Comedie, SUA, 2020) Cu: Julia Louis-Dreyfus, Will Ferrell, Zach Woods, Zoë Chao, Miranda Otto

Billie (Julia Louis-Dreyfus), Pete (Will Ferrell) și băieții lor sunt pe o terasă în timpul unei vacanțe idilice de schi în Alpi când îi lovește o avalanșă. Deși toți scapă nevătămați fizic, acțiunile lui Pete din timpul evenimentului dezvăluie o parte a lui care șochează întreaga familie. Consecințele acestui moment afectează restul vacanței și cu cât Pete încearcă să evite mai mult adevărul, cu atât Billie și copiii lor sunt forțați să-și reevalueze viețile și, mai exact, ce simt față de Peter, ca soț, tată și bărbat.

 

Deja ai votat!
se încarcă...