VINERI

0

20:30 PRO CINEMA

Ucigaşul de pe Craigslist (thriller, SUA, 2011) Cu: Jake McDorman, Agnes Bruckner, Joshua Close, Julia Campbell, Kevin Kilner, Sam McMurray, Judith Hoag, Candice Patton, Leela Savasta

Philip Markoff (Jake McDorman) se pregăteşte să devină medic şi trăieşte fericit alături de logodnică lui, Megan McAllister. Colegii de facultate şi profesorii de la Universitatea Boston îl admiră, însă nimeni nu ştie că bărbatul trăieşte o viaţă misterioara şi este de o violenţă ieşită din comun, pe care numai persoanele, care i-au căzut victime au cunoscut-o.

16.30 ANTENA 1

O iubire ca-n poveşti (românce, SUA 1998) Cu: Drew Barrymore, Dougray Scott, Megan Dodds, Anjelica Houston

Danielle de Barbarac este orfană de tata şi este crescută de mama ei vitregă şi de cele două fiice ale acesteia. Danielle va fi forţată de mama ei vitregă să trăiască o viaţă umilă, de servitoare, în timp ce surorile sale sunt văzute ca posibile neveste ale prinţului Henry, viitorul rege al Franţei. Danielle se întâlneşte, într-o bună zi, din întâmplare, cu prinţul Henry care, încetul cu încetul va fi tot mai interesat de tânără domniţă. Cu toate acestea sora vitregă a lui Danielle, Marguerite este cea care are cele mai mari şanse, în ochii lumii, să câştige concursul pentru a deveni soţia prinţului. Totuşi, aceştia subestimează puterea iubirii adevărate…

20:00 PRIMA TV

Legături de sânge (dramă, SUA-Franța 2013) Cu: Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis, Billy Crudup

O epidemie misterioasă se răspândește pe întreaga planetă. Omenirea dezvoltă o teamă irațională pentru spațiile deschise, care cauzează moartea instantanee. Curând, populaţia lumii este prins în interiorul clădirilor. Cum Barcelona intră în haos, Marc pornește pentru a o găsi pe prietena lui, Julia.

21:00 CINEMAX

Balerina (Dramă, Belgia, 2018) Cu: Victor Polster, Arieh Worthalter, Oliver Bodart, Tijmen Govaerts, Katelijne Damen

Lara, o fată în vârstă de 15 ani, este hotărâtă să devină o balerină profesionistă. Sprijinită de tatăl ei, este acceptată la o școală nouă și începe să lucreze din greu. Frustrările și nerăbdarea adolescentei sunt amplificate când își dă seama că trupul ei nu se supune ușor disciplinei stricte deoarece s-a născut băiat.

Deja ai votat!
se încarcă...