SÂMBĂTĂ

0

20:00 HBO

O ultimă șansă (Dramă, SUA, 2020) Cu: Ben Affleck, Al Madrigal, Janina Gavankar, Michaela Watkins, Brandon Wilson

Jack Cunningham (Ben Affleck) avea la un moment dat o viață promițătoare. În liceu, era un fenomen la baschet, având o bursă pentru universitate. Însă, dintr-odată, din motive necunoscute, a părăsit jocul, abandonând-și viitorul. Câțiva ani mai târziu, Jack e blocat la un loc de muncă nesemnificativ și se îneacă în alcool, lucru care-l va costa mariajul și orice speranță pentru o viață mai bună. Când i se cere să antreneze echipa de baschet de la fosta lui școală, care nu se mai bucură de glorie, Jack acceptă reticent, surprinzându-se singur. Pe măsură ce băieții încep să lucreze ca o echipă și să câștige, e posibil ca Jack să fi găsit un motiv pentru a-și înfrunta demonii. Dar oare asta va fi suficient ca să umple vidul, să-i vindece rănile trecutului și să-l pună pe drumul spre izbăvire?

23:00 PRO CINEMA

Înmormântare cu peripeții (comedie, coprod, 2007) Cu: Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman, Ewen Bremner, Daisy Donovan, Alan Tudyk, Jane Asher

Daniel (Matthew Macfadyen) locuieşte împreună cu Jane (Keeley Hawes), soţia lui, în casa tatălui. Când tatăl moare, tânărul este nevoit să organizeze înmormântarea şi să primescă acasă rudele şi prietenii tatălui.

22:00 CINEMAX

Pușcașul (Dramă, Latvia, 2019) Cu: Oto Brantevics, Raimonds Celms, Martins Vilsons, Jekabs Reinis, Gatis Gaga

Letonia. Povestea de dragoste a lui Arturs, în vârstă de 16 ani, e întreruptă de Primul Război Mondial. După ce își pierde mama și casa, el găsește consolare când se înrolează în armată, deoarece asta e prima oară când batalioanele naționale au voie în Imperiul Rus. Însă războiul nu e deloc așa cum și-a imaginat Arthur – nu există glorie sau corectitudine. Arturs e acum complet singur după ce războiul ia viețile tatălui și fratelui său. De asemenea, nu se face niciun progres în rezoluția rapidă promisă și întoarcerea acasă. Concentrându-se pe faptul că numai el vrea să se întoarcă acasă și că patria sa e doar un loc de joacă pentru alte națiuni, Arturs găsește putere pentru bătălia finală și, într-un final, se întoarce acasă, unde o va lua de la zero, ca și țara lui proaspăt născută.

22:35 FILM BOX PREMIUM

Asasin în slujba legii (acţiune, SUA, 2003) Cu: Steven Seagal

Asasin in slujba legii porneste de la povestea profesorului Robert Burns – interpretat de Steven Seagal – un profesor de arheologie care, in timp ce lucreaza la un sit din China, descopera ca mafia chineza se foloseste de artefactele descoperite de el pentru a trece droguri peste granita. Aruncat pe nedrept in inchisoare, Burns evadeaza pentru a-si razbuna familia si pentru a-si dovedi nevinovatia.

 

Deja ai votat!
se încarcă...