DUMINICĂ

0
Anne Hathaway

21:00 CINEMAX

Ticăloasele (Comedie, SUA, 2019) Cu: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Alex Sharp, Dean Norris, Ingrid Oliver

Rebel Wilson și Anne Hathaway sunt două artiste în escrocherii care își desfășoară activitatea într-un oraș din sudul Franței. Josephine Chesterfield e o britanică seducătoare, fascinantă, cu o casă în Beaumont-sur-Mer și cu o slăbiciune pentru jefuirea bărbaților bogați creduli. În lumea ei ordonată, plină de bani, dă buzna Penny Rust, o australiancă plină de viață. În timp ce Penny strânge bani jefuindu-și țintele în baruri de cartier, Josephine își umple seiful cu diamante după ce își păcălește prada în cazinouri ostentative. În ciuda metodelor diferite, ambele sunt maestre în arta lor prin care îi păcălesc pe bărbații care au înșelat femei. Talentul lui Penny pentru manevrele fizice și istețimea lui Josephine sunt o combinație înflăcărată care le ajută să păcălească un miliardar naiv.

23:00 PRO CINEMA

Interviul (acţiune, SUA, 2014) Cu: James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park, Diana Bang, Timothy Simons, Reese Alexander

Dave Skylark (James Franco), prezentatorul show-ului de televiziune Skylark Tonight şi producătorul acesteia, Aaron Rapaport (Seth Rogen) ajung fără voia lor să se implice într-un plan ultra-secret de asasinare a premierului nord-coreean.

23:20 HBO

Ritmul răzbunării (Thriller, Marea Britanie, 2019) Cu: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown, Max Casella, Daniel Mays

Blake Lively o interpretează pe Stephanie Patrick, o femeie obișnuită a cărei viață este distrusă după ce membrii familiei ei mor într-un accident de avion. Atunci când Stephanie descoperă că prăbușirea avionului nu a fost un accident, ea pătrunde într-o lume întunecată, complexă ca să se răzbune pe cei responsabili și să-și găsească salvarea. Filmul este bazat pe romanul lui Mark Burnell, este regizat de Reed Morano, iar din distribuție fac parte și Jude Law și Sterling K. Brown.

21:00 FILM BOX PREMIUM

Crima lui Henry (comedie, SUA, 2010) Cu: Keanu Reeves, Vera Farmiga

Proaspăt ieșit din închisoare, unde a fost trimis pe nedrept pentru a fi jefuit o bancă, Henry Torne pune ochii chiar pe banca pentru al cărei jaf a fost judecat și încarcerat.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...