LUNI

0
Chloe Grace Moretz

22:30 PRO TV

Al 5-lea val (acţiune, SUA, UK, 2016) Cu: Chloe Grace Moretz, Matthew Zuk, Gabriela Lopez, Bailey Anne Borders

Cassie Sullivan (Chloe Grace Moretz) este o adolescentă de 16 ani care încearcă să supravieţuiască într-o lume devastată de valurile unei invazii extraterestre, care a decimat populaţia şi a dus omenirea înapoi în Epoca de piatră.

20:00 PRIMA TV

Moştenire cu bucluc (comedie, S.U.A 1996) Cu: Bill Murray, Matthew McConaughey

Jack Corcoran primeşte o telegramă prin care este înştiinţat că tatăl sau, artist de circ, a murit şi i-a lăsat o moştenire importantă. Când ajunge să-şi preia moştenirea, descoperă că aceasta este un elefant, partenerul de joc al tatălui său. Ce să facă cu el este întrebarea firească pe care şi-o pune! Tăcutul animal îi va schimba lui Jack tot cursul vieţii.

20:30 PRO CINEMA

Detonatorul (acţiune, SUA, România, 2006) Cu: Wesley Snipes, William hope, Tim Dutton, Silvia Colloca, Matthew Leitch, Bogdan Uritescu,

După o misiune sub acoperire în România pentru a desconspira o bandă internaţională de dealeri de arme, agentul Sonni Griffith (Wesley Snipes) este trimis să o escorteze pe Nadia Kaminski, vaduva unui contabil al mafiei româneşti.

23:00 CINEMAX

Influență nefastă (Dramă, SUA, 1998) Cu: Ian McKellen, Brad Renfro, Bruce Davison, Elias Koteas, David Schwimmer

Sir Ian McKellen și Brad Renfro interpretează rolurile principale în acest thriller psihologic bazat pe nuvela lui Stephen King. Todd Bowden (Renfro) este un băiat obișnuit în vârstă de 16 ani, foarte deștept, care dezvoltă o fascinație pentru atrocitățile din Germania nazistă atunci când studiază Holocaustul la orele de istorie. Interesul lui Todd ia o turnură periculoasă când îl cunoaște pe Arthur Denker (McKellen), un bărbat în vârstă și un fost ofițer nazist SS care locuiește liniștit în orașul lui Todd. În schimbul păstrării secretului, bărbatul trebuie să scoată la lumină secretele întunecate care au rămas îngropate timp de mulți ani. În timp ce Todd și bătrânul încep un periculos joc psihologic, lucrurile scapă rapid de sub control și amenință să se termine tragic.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...